Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Marek Pleskač

24. 8. 2011 11:31
Hlavní problém

Zdražení dálničních známek není problém. Problém jsou předražené státní zákazky a nekoncepčnost při rozdělování prostředků na stavbu či opravy silnic a dálnic. Od člověka ve vašem postavení bych čekal nějaké konstruktivní návrhy ke zkvalitnění infrastruktury v ČR a ne jen plané řeči. Nebo se bojíte, že by je místo vás realizoval současný ministr dopravy?;-D

0 0
možnosti
FS

mthead

24. 8. 2011 10:03
Peníze za dálniční známky nejsou na opravy, ale ....

... na nákup dopravních značek typu omezení rychlosti, nerovnosti na vozovce, sjíždění do jednoho pruhu, zákaz předjíždění apod.

0 0
možnosti

Zirkon

24. 8. 2011 8:08
pochopitelně, půjdou na důchody

Většina  peněz, které se  vyberou na  dani za  bezín či  dálniční polatky  nejde  na  stavby  dálnic  ale  na nejrůznější  důchody a  soc. dávky..

Že se  dálnice   předražuj to je  věc  další.

0 0
možnosti
M

Míra4.1

24. 8. 2011 7:21
Občas hlásáte docela rozumné teorie,

jak jste se ale mohl dát do spolku s takovým lidským odpadem jako je Emmerová, Brabec a spol.???

0 0
možnosti
SS

sisator

24. 8. 2011 7:20
vrchol pokrytectvi

Vazeny pane,

i kdyz lze s Vami v leccems souhlasit, povazuji Vase komentarea a kritiku soucasne situace v doprave za vrchol pokrytectvi. Musim se ptat jeslti bylo behem minulych vlad za ucasti politicke strany, za kterou jste byl zvolen, vse v naprostem poradku? Nemuzu se zbavit dojmu ze situace byla naprosto stejna...

PS: Uprimne doufam, ze jste tento clanek psal v osobnim volnu/o vikendu a ne behem pracovni doby. To bych byl jako clovek, ktery vas plati PRIMO z dani velmi nespokojen. vzhledem k casu publikace 15:00 v pondeli!!!! mam jiste pochybnosti...Rv

0 0
možnosti
JB

erica_psychorová-lančíková

24. 8. 2011 4:52
Pokud nedej Bože vyhrajete volby, jsem na Vás pane

stínový ministře dopravy zvědavý. K článku jinac nic nemám, je to puze takové slohové cvičení.

P.S. Málem jsem Vás nepoznal, na téhle 20 let staré předvolební fotce si opravdu nejste podobný.

0 0
možnosti
SK

slava kunst

24. 8. 2011 0:50
známka - to je zase blbost

daň z pohybu obyvatelstva vybírá ten zloděk stát na každém kroku:

1. mýto - zaplatí všichni v kazdém rohlíku nebo lahvi piva či limči

2. spotřebka + DPH - cca polovina ceny paliv

3. silniční daň podnikových aut - v konečném důsledku platí prostý občan

4. a teď, elá hop, dálniční známka? Fascinuje mě idiocie našeho načálstva, doposud chlapci ani leví ani "praví" nepochopili, že mezi sazbou a výběrem není přímá úměra nebo co znamená psychologická hranice. Zvedli sazbu spotřebky /ten milovaný Janota, za vlády ještě milovanějšího Fischera/ a výběr (sic) klesl. Kamiony a ten kdo může tankuje v sousední zemi. Dálniční známku si stále ještě kupovali lidé, kteří se mohou rozhodnout jestli jí OPRAVDU potřebují a jejich rozhodnutí bude NE. Takže sazba vzroste, ale výběr se možná i sníží. Známky na služebních autech zaplatí zase všichni v cenách výrobků a služeb. Navíc už mám předplaceno...Rv

0 0
možnosti
P

prying

24. 8. 2011 10:11
Re: známka - to je zase blbost

Bude to fungovat jako u kamionů. Spousta lidí známku obětuje a bude jezdit po souběžných komunikacích. Tam si budou obyvatele stěžovat a tak se provede úprava zákona známka bude povinná iu na souběžných komunikacích. :-)

0 0
možnosti
PR

PAVEL5

23. 8. 2011 21:54
soudruhu

za vlád Tvých soukmenovců se na dálnicích dělalo stejné houno jako teď. Neboli JSTE VŠICHNI STEJNÍ vlevo i tzv vpravo (pravice u nás neexistuje). Umíte držkovat, jak byste dělali všechno lépe jen do doby, než se dostanete k veslu. Vy byste zdražovali taky a navíc ty prachy rozdali lemplům, co si je umí vyřvat na úřadě.

0 0
možnosti
JZ

JanzRokycan

23. 8. 2011 21:16
dalnicni znamka

V Německu sice neplatí za užívání dálnic, ale měl jsem za to, že tam platí každý řidič(tedy nejen ten, které auto používá jako služební) silniční daň, která se pohybuje v přepočtu od 500kč do cca 20tisíc dle druhu motoru.

0 0
možnosti
TH

Tak nevim

23. 8. 2011 19:16
Otevřeně se mluví

o předražených státních zakázkách,několik expertů odhaduje kolem dvaceti procent.Starostové,kteří si hlídají výběrová řízení mluví o úsporách až kolem pětadvaceti procent.Bud ti lidi lžou a šíří poplašné zprávy,takže se divím že na ně nikdo nepodal trestní oznámení.A nebo je to bohužel pravda.Zloději zprava ve vládě a zloději zleva v krajích.

1 0
možnosti
  • Počet článků 97
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1379x
Ministr vnitra České republiky, poslanec, před zvolením do Poslanecké sněmovny ČR hejtman Plzeňského kraje. Než se stal hejtmanem, pracoval jako první a ekonomický náměstek hejtmanky. Od roku 2002 do roku 2010 působil jako člen Rady města Plzně, kde byl od roku 2006 také předsedou kontrolního výboru. Je členem ČSSD od roku 1997, od ledna 2011 je jejím předsedou v Plzeňském kraji. Milan Chovanec je také na Twitteru.

Seznam rubrik