Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

sent

3. 8. 2011 7:39
Těch 700 mil.-

-se stejně rozkrade.Na cesty z nich nepůjde ani kajble.

0 0
možnosti
M

MistrVápenky2

3. 8. 2011 0:27
Absolutní souhlas

Jako starší mám více zkušeností a více pamatuji, ale s příspěvkem zcela souhlasím. Pamatuji doby, kdy dálnice byla nová a přesto se žádne poplatky za ježdění po dálnici neplatily a ani dálniční známky neexistovaly. Z jednoho prostého důvodu. Stát nebyl za komunistů zadlužený a tak nemusel z lidí tahat peníze i za  "vydýchaný vzduch" !!!! Co rok zdražování elektřiny, nájmů, potravin, paliv, pohonných hmot, které již máme skoro nejdražší v evropě a pořád to je málo!! Ožebračování lidí pravicovou vládou začalo nevinně třiceti korunovými poplatky a nyní máme platit za den ve špitále stovku, za pohotovost devadesát a návštěvu specialisty dvěstě korun!!!! Nemluvím o zubařích, kde stačí několik kazů v rodině a můžete se rozloučit s výplatou!!! Člověk již ani nemůže onemocnět dnes, protože první tři dny jsou zdarma, soboty a neděle jsou zadarmo a první dva týdny proplácí zaměstnavatel, takže onemocnění se rovná prakticky výpovědi z pracovního poměru!!!!

0 0
možnosti
M

MistrVápenky2

3. 8. 2011 0:35
Re: Absolutní souhlas

A

to nejhorší nás teprve čeká po zavedení ožebracujících a otrockých

reforem, ketré z lidí udělají žebráky a bezdomovce, protože mnoho lidí

skončí v exekucích a následně na ulici!!!

0 0
možnosti
M

mmmm1

2. 8. 2011 21:04
Kdy už si uvědomí lidi v tomhle státě...

že všechny politické znčky maj jednu společnou věc: dovedli to kam to dovedli a rozkradli to vlevo vpravo uprostřed.... a tady je furt dost bb.... ců co se hádaj kdo toho z které skupiny ukradl víc a kdo míň kdo za to může :   všichni ... a halvně  zbytek lidí , který v tom nikdy nejeli a tiše to podporujou ... jen u nás na vesnici jich je každý 4 roky 75%...

prý nevadí, že se krade, ale hlavně že se něco dělá...;-D

0 0
možnosti
MK

mašlomcha

31. 7. 2011 18:06
Už samotný přechod od známek na mýtné byla prohra

a je to vidět každý den, jak se obcemi po nezpoplatněných silnicích táhnou kolony kamiónů. Proč až po zavedení mýtného? Protože předtím, když se už jednou koupila roční známka, tak to nedávalo smysl, aby se někdo kodrcal po okreskách - jízda po dálnici byla první volba. Teď je jízda po dálnici až druhá - protože lacinější - volba. A to vždy tak bude, dokud nebudou okresky úplně vymleté. Ani výnos z mýtného ty škody nejspíš nepokryje.

A hlavně, že se postavily drahé brány a ještě velká část vybraného mýtného jde té firmě Kapsch a přes ní potažmo kdovíjakým úplatkářům.

Takže prohra a hlavně doslova hloupost.

Kdyby mohlo být po mém - jakože být nemůže - tak nařídím firmě Kapsch brány z dálnic odmontovat a odvézt pryč a radši ji zaplatím odškodné. To by vyšlo na méně než současné škody na okresních komunikacích.

Po návratu k dálničním známkám by se kamiony opět vrátily na dálnice. Mýtné by se mohlo zavést ve chráněných oblastech nebo na souběžných okreskách s dálnicí, to by dávalo smysl.

0 0
možnosti
M

mmmm1

2. 8. 2011 21:07
Re: Už samotný přechod od známek na mýtné byla prohra

Tuším, že to nevíc propagoval náš největšín reformátor financí Sám Kalousek Velký.. z boží vůle ministr... hlava vymazaná;-D

0 0
možnosti
KS

Harry_sportsman

31. 7. 2011 9:24
Zdražení známek

samozřejmě nikomu radost neudělá, ale myslím, že mnohem víc řidičům vadí vysoké ceny benzínu či nafty. Ty jsou totiž díky abnormálně vysoké spotřební dani vyšší než ve většině okolních států.

0 0
možnosti
AB

grizzly9992004

29. 7. 2011 17:56
Už jen zdanění vzduchu

Už se zřejmě blíží i zdanění možnosti dýchat, protože je přece je nutné financovat snižování emisí, pro lepší kvalitu vzduchu. Ať už jdou s tím ždímáním lidí všemožnými způsoby do prdele!

0 0
možnosti
AS

pralinka_rumova

29. 7. 2011 17:38
Jaké zdanění

bankovních poplatků myslíte? Pokud jde o daň z příjmu, tu přece platí banka, pekař i obuvník...

Ty silnice II. a III. třídy - není možné na ně umístit, aspoň někde, omezení pro vozy těžší než xxx t, jako třeba na mostech? To by asi mohl kraj udělat, v zájmu ochrany obcí?

0 0
možnosti
MK

sarumánek

29. 7. 2011 15:46
ach jo

Naučte se používat aspoň ty "uvozovky". :-)

1 0
možnosti
N

nenovak

29. 7. 2011 14:37
Špatný hrob

Kdyby vlády Špidly, Grosse a Paroubka neuplácely voliče, tak bychom sice měli možná v roce 2008 citelně nižší úroveň, ale nebyli bychom tak  neuvěřitelně zadlužení a nyní v roce 2011 bychom bez těch mohutných půjček na tom byli celkově lépe. Takže si jděte, prosím, plakat o hrob vedle. Jinou věcí je, že když nyní čelíme realitě, tak pro spoustu rodin začínají opravdu dost těžké časy, protože drahota začíná být nehorázná. Nechtěl bych být v dnešní době nezaměstnaný a přitom  nevyčuraný člověk. A ty silnice, ty jsou skutečně v mizerném stavu.

1 0
možnosti
TJ

vioš

29. 7. 2011 17:48
Re: Špatný hrob

To je fakt inteligentní příspěvek. ;-D

0 0
možnosti
L

Lengus

29. 7. 2011 14:18
Oranzova a Modra prasatka

CSSD a ODS tu nadelali takove dluhy a pak tu CSSD krici, ze se stalo behem poslednich par let. CSSD chce zase vladnout za penize pujcene, ale nakonec to nekdo musi zaplatit :) a ano, je to obcan.

Jeste si pamatuji billboardy k volbam, kde CSSD obvinovala ODS za zpusobeni financni krize v roce 2008, ubohost politiku jak oranzovych a modrych nezna mezi.

LEFT IS WRONG, RIGHT IS RIGHT. Bohuzel, nemame v parlamentu nikdo pravici nezastupuje.

2 0
možnosti
  • Počet článků 97
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1379x
Ministr vnitra České republiky, poslanec, před zvolením do Poslanecké sněmovny ČR hejtman Plzeňského kraje. Než se stal hejtmanem, pracoval jako první a ekonomický náměstek hejtmanky. Od roku 2002 do roku 2010 působil jako člen Rady města Plzně, kde byl od roku 2006 také předsedou kontrolního výboru. Je členem ČSSD od roku 1997, od ledna 2011 je jejím předsedou v Plzeňském kraji. Milan Chovanec je také na Twitteru.

Seznam rubrik