Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
J

jendazmoravy

9. 7. 2011 21:54
To je problém obyvatel Třemošné

Předpokládám, že fotky oněch "aktivistů" už visí po všech nárožích Třemošné a jejich domy už nemají jediné okno celé. Je to tak?

0 0
možnosti
E

energetik22

9. 7. 2011 10:41
Levné pozemky i s vidinou obchvatu za deset let koupili...

A teď se diví, že se tam ten obchvat postavil. JEJICH CHYBA ! Chtěli vydělat a prodělali. Spekulace jim nevyšla (že se obchvat nepostaví )....Dal bych jim k náhradě veškeré soudní výlohy a toho "známého" soudce, co jim šel na ruku, tomu kárné řízení a zbavit funkce !;-€

0 0
možnosti
SHV

sir Humprey V.

9. 7. 2011 10:02
karma - že tu máte diskusi

R^

0 0
možnosti
VH

Stará kára

8. 7. 2011 18:00
Skoro dobré. Až na závěr (který je u hejtmana na pováženou)

Soud má, smí a může zvažovat pouze právo. Je otázkou, zda nemohli aktivisté navrhnout jiné předběžné opatření. Ale říct, že auta mohou dělat randál, protože je to společenský zájem nelze. A je tragedií, že to tak hejtman nechápe.

PS: To neznamená, že považuji výsledek za dobrý.

0 0
možnosti
VN

Amoniak II

8. 7. 2011 18:16
Re: Skoro dobré. Až na závěr (který je u hejtmana na pováženou)

A co soulad s dobrými mravy? Ten by soud neměl brát v úvahu?

(Auta dělají randál a je bláhové představovat si, že ho jen tak dělat přestanou.)

0 0
možnosti
JR

janulator

8. 7. 2011 16:46
Ad tunely v Brně

Nikým nepověření samozvanci napadají úspěšně výstavbu velkého městského okruhu. A pražský soud bez dlouhého zkoumání důvodnosti stavbu již jednou zastavil.Výsledkem je prodloužení doby výstavby o 6 měsíců,míra utrpení okolo bydlících tisíců obyvatel Kr.Pole a Žabovřesk a 2 Mld navíc. a výzvu zástupců okolních obyvatel, aby svolali diskuzní shromáždění dotčených a tam vyslechli názory těch, kterých se stavba skutečně dotýká, samozvanci nereagují. Ačkoliv se tváří, že hájí zájmy obyvatel, ve skutečnosti mají strach že by se stali předmětem odvety občanů krajně rozhořčených jejich aktivitami.Stavbu tito "aktivisté" opět napadli s nesmyslným argumentem vycházejícím z jimi objednaných empirických výpočtů možné budoucí hlukové zátěže na okolí. Napadání ze dvou třetin rozestavěné mnohamiliardové stavby v jejím průběhu jen subjektivním názorem podloženým pouze posudkem vypracovaným podle zadání stěžovatelů je Českou specialitou. Je škoda, že soudy populisticky rozhodují v neprospěch občanů.

0 0
možnosti
R

raks

8. 7. 2011 16:44
určitě jste se dívali

do datové schránky? Právnické osoby ji mají přece povinně a po deseti dnech od rozhodnutí soudu se považuje usnesení za doručené. Je to tak nějak?:-P

0 0
možnosti
VN

Amoniak II

8. 7. 2011 16:26
Co chtěli?

Hlavní nemravnost vidím v tom, že obyvatelé Lipové ulice si koupili zcela vědomě parcely poblíž plánovaného obchvatu, byli tedy srozuměni s tím, že budou od kapacitní komunikace vzdáleni několik desítek metrů. Bylo jejich svobodným rozhodnutím postavit domy právě tady.

Tak na co si stěžujou, když mají přesně to, co chtěli?!?

0 0
možnosti
JP

johnpeters

8. 7. 2011 16:17
Možná,

že dostavník přepravující inkriminovaný dopis přepadli cestou na Žižkově desperáti.A těraz mudruj,milý hejtmane,čo robiť..A co to dát k soudu...?[>-]8-o

0 0
možnosti
  • Počet článků 97
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1379x
Ministr vnitra České republiky, poslanec, před zvolením do Poslanecké sněmovny ČR hejtman Plzeňského kraje. Než se stal hejtmanem, pracoval jako první a ekonomický náměstek hejtmanky. Od roku 2002 do roku 2010 působil jako člen Rady města Plzně, kde byl od roku 2006 také předsedou kontrolního výboru. Je členem ČSSD od roku 1997, od ledna 2011 je jejím předsedou v Plzeňském kraji. Milan Chovanec je také na Twitteru.

Seznam rubrik