Diskuse

Je libo koninu?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

P35a30v94e13l 42K64u43l13a

27. 2. 2013 7:43

Exotická konina? :-)

0 0
možnosti
Foto

Inu, co vám napsat politiku? Dost už tu bylo vyjádřeno.I já bych si myslel, že jako komunální politik budete mít dobrý přehled o životě voličů, ale proč, že? Není akutně před volbami...

Vaši rodiče by si vzpomněli na koňský točený salám, který byl před desítkami let vyhledáván jako levná a výtečná potravina. Dokonce existovaly restaurace, kde vařili pouze (převážně) z koňského masa.

Koňské maso se nezřídka objevuje i nyní u řezníka ve formě uzenin - točený salám, špekáčky. Maso v syrovém stavu jen výjimečně, protože koně se obvykle na maso nechovají. Ale exotika to určitě není.

Co vy ale víte o životě lidí... Všude jen politický boj a "znalost" problémů lidí pouze z radnice a příležitostných vycházek.

A pak zřejmě starost o "desátky"...

Že vy partajníci radši nemlčíte....

4 0
možnosti
Foto

je vidět, že autor je už docela mimo realitu.

Proč by měla být konina něco exotického? Je spousta lidí včetně mě, co by si ji s chutí dali, ale prostě není běžně dostupná.

3 0
možnosti
Foto

S konínou problém nemám. Koňský salám si čas od času dám. Zato nemám rad parlamentní koně, kteří mohou za to začernění od solárních panelů.:-/

2 0
možnosti
Foto

no, a co takhle začít něco dělat po 15 letech, kdy jste tu vyváděli se šloufem a grégrem. Napsal bych to ostřeji, ale za ty sebrané dukáty mi nestojíte.

1 0
možnosti
JM

Podle Chovance vše vyřeší nařízení, vyhlášky, novelizace zákonů... Jediné, čeho se bojí tihle politici je myslící člověk. Tak mu to musí zkomplikovat.

1 0
možnosti
Foto

Pohled z výšky na naši krásnou zem bude jen černo žlutý jen a jen zásluhou socanů a jejich zelených užitečných idiotů.

6 0
možnosti

To víte, pan Chovanec spoléhá na krátkou paměť čtenářů...

2 0
možnosti