Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

petricek.petricek

12. 7. 2011 16:28
Hejtmanova dohoda....

Chválil bych palcem nahoru též - kdyby ovšem nezaváněla tato kauza tak trochu protekcionalismem: majitelé nemovitostí (náhodnou "shodou" okolností úspěšní třemošenští podnikatelé ) kupovali pozemky na své domy v okamžiku kdy se o obchvatu již vědělo, ceny pozemků tím pádem byly v dané lokalitě poměrně lukrativní.Po celou dobu výstavby obchvatu a to zejména ve fázi příprav a schvalování tento proces nikdo nenapadl.Toto se stalo až teď, kdy zprůjezdnění tohoto díla prakticky znemožnilo použít k jízdě trasu původní.

Protihluky -  budou sloužit nejen těm vyvolenějším ale všem, vem to čert.Co mě osobně ale rozčiluje na tomto případě nejvíce jsou  náklady slíbené panem hejtmanem v oné džentlmenské dohodě,  které bylo možno využít na rekonstrukci dezolátního stavu jiných silnic okresu Plzeňského kraje po kterých se již téměř nedá vjezdit.Na ty se ovšem dostane ale opět pouze v případě, pokud někde v okolí některý z těch potřebnějších zakoupí například rekreační objekt, že pane hejtmane.......

1 0
možnosti
V

villík

12. 7. 2011 16:43
Vy se ale hluboce mýlíte: Zavání vydíráním !!!

0 0
možnosti
PP

pavelpu

12. 7. 2011 16:23
Dobré

Mám radost, že vítězí zdravý rozum. Sice bych si osobně představoval kroky trochu jiné:

1. provést orientační měření hluku 

2. pokud budou limity hladiny hluku překročeny, pak postupovat Vámi zvolenou cestou

3. pokud hladiny hluku překročeny nebudou, požádat ŘSD, aby poskytla OS Orlík pozemek, na kterém by si OS zajistilo stavbu protihlukové stěny na své náklady a to vč. její údržby.

0 0
možnosti
MF

FenyAMG

12. 7. 2011 15:31
.

Výborně !R^

0 0
možnosti
JC

Jarcho

12. 7. 2011 14:46
To je dobré.

Za to zasloužíte potlesk.

A co ostatní silnice v kraji?

Jak to vypadá s jejich povrchem? A jak to bude vypadat s jejich povrchem po další zimě?

1 0
možnosti
  • Počet článků 97
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1379x
Ministr vnitra České republiky, poslanec, před zvolením do Poslanecké sněmovny ČR hejtman Plzeňského kraje. Než se stal hejtmanem, pracoval jako první a ekonomický náměstek hejtmanky. Od roku 2002 do roku 2010 působil jako člen Rady města Plzně, kde byl od roku 2006 také předsedou kontrolního výboru. Je členem ČSSD od roku 1997, od ledna 2011 je jejím předsedou v Plzeňském kraji. Milan Chovanec je také na Twitteru.

Seznam rubrik