Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VL

V této zemi je zneužíváno kolem 20% dětí, významná část připadá na organizovaný zločin, který policie neřeší. Nejsou důkazy? I nezkušený si povšimne toho, jak obrovská je propast mezi počtem odsouzených a počtem poškozených dětí. Sama vím o obrovském organizovaném zločinu, o komerčním zneužívání dětí a ti samí lidé se zabývají také intenzivně drogovou kriminalitou. Pokud jde o drogy, také patříme ke špičce v Evropě. Policie ovšem nikdy nic nevyšetří. Na zmíněné trestní činy poukazuji 7 let a 7 let policie nic nevyšetřila. A přitom je to tak jednoduché prokázat!

0 0
možnosti
JH

Kádrovat pana ministra nemíním, ač nejsem voličem oranžových politiků. Je to napsané dobře a zajímavě a s tou myšlenkou žádný problém nemám. Lze to ostatně chápat i jako jistý pokus o další formu občanské společnosti v praxi. Počkal bych, kam se to bude ubírat dál.

2 0
možnosti
ND

Když něco vypadá jako pomocná stráž, má se chovat jako pomocná stráž a má to mít stejný účel jako pomocná stráž, pak je to tedy pomocná stráž, sice už ne VB, ale Policie...

Wikipedie: Pomocná stráž Veřejné bezpečnosti (PS VB) byla organizace pro angažování uvědomělých občanů v komunistickém Československu při udržování veřejného pořádku a organizaci dopravy při prvomájových průvodech.

Člen stráže ve svém volném čase aktivně a zdarma pomáhal bezpečnostním orgánům. Každý pomocník nosil na rukávu civilního oděvu v době své služby pásku s označením PS VB. Dle ustavujícího dokumentu se členy Pomocné stráže Veřejné bezpečnosti mohli stát dobrovolně se hlásící českoslovenští státní občané starší 21 let, kteří jsou oddáni socialistickému společenskému a státnímu zřízení a požívají všeobecné vážnosti a důvěry.

Lidová tvořivost přiřkla zkratce PS VB alternativní význam: „Pitomec stojící vedle blbce“.

1 0
možnosti
JP

J77a86n 15P53a60v62l37í75k

25. 8. 2014 13:02

Od člověka, který si vysloužil post ministra tím, že napřed se pokusil podrazit svého šéfa, pak vzápětí podrazil své kumpány, lze očekávat vše.

2 1
možnosti