Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

"Víra tvá tě uzdravila..." :-)

0 0
možnosti
MS

Předpokládám, že šlo o "zázračný přístroj", který údajně prolustruje vaše tělo a odhalí v něm nejen všechny jedy, ale dokonce i parazity (včetně škrkavek), které v rámci prohlídky hned usmrtí. :-P

0 0
možnosti
JN

Kdyby Svaťka nebyla vaše známá, tak by vás také vzala o své polední pauze? Promiňte, jen reaguji na vaši dost nespravedlivou poznámku, že normální lékaři na vás neměli čas a v 7 ráno vám nebrali telefon.

0 0
možnosti
MJ

Svaťka nebyla má známá. Ta poznámka nebyla míněna v podtextu jako útok na klasické lékaře. Brala jsem to symbolicky osobně, že to není moje cesta.

0 0
možnosti
DS

takže za mne antibiotika, ale ta správná ve správný čas.

0 0
možnosti
MJ

Ano, každý má svou cestu a podle mne všechny jsou správně.

0 0
možnosti
DS

každému, co jeho jest. Já jsem se (těhotná a pak kojící) tak dlouholéčila bylinkami, popíjením čajů, cibulí a česnekem, že jsem si nakultivovala na mandlích flegmonu...a děkovala jsem pak kombinaci antibiotik a kortikoidů, že mi zánět neklesl průdušnicí na plíce, tam prý je jen stěží léčitelný. To vše s kojencem/batoletem. Myslím, že vše, i pokusy o samoléčení či alternativní léčbu mají svou mez.

1 0
možnosti
MJ

Jde vždy o celistvost a pokud nic neodsuzujeme, tak k nám přijde ta správná pomoc - léčba. Nic nezavrhuji, jen si uvědomuji, že nemoc není jen v těle ale také v mysl.i

0 0
možnosti