Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

P26a44v13e97l 80V48l22a46s

23. 4. 2014 12:34

. Farmaceutické firmy přivádí do mizérie alternativní medicína rozmáhající se ve všech státech světa. Návrat krystýrů, výplachu žaludku, pouštění žilou, svazování do kozelce, obklady z drůbežího trusu, zahrabávání do hnoje je po ekonomické stránce velmi výhodné. Každý si může účinnost takové léčby sám ověřit  Podle zastánců jsou výsledky velmi povzbuzující. Povinným zavedením těchto metod do úhrady pojišťoven se ušetří mnoho miliard a politici si budou moci značně přilepšit aniž zvednou zadluženost.

1 0
možnosti
PK

P84a30v95e24l 53K95u52r90a12l

29. 4. 2014 23:52

Jenom doufám že nebudu muset tyhle postupy používat povinně.

KDyž si beru "lék" tak obvykle jeho pointou není opravit moje tělo, ale především zabít nemoc která moje tělo používá jako hostitele.

A ruku na srdce - kdokoli přežil 30 let - už dávno vyčerpal životnost kterou mu dala příroda. (Bez vymoženosti jako pasta na zuby už by jste měl problém urvat si kus žvance)... chrápte... sežral by vás první medvěd co by v noci šel kolem...

Těch dalších 40 let které z lidského těla vydřeme na úrovni vyšší než zmíněné je zázrak naší technologie co se výroby dostatku jídla týká, fyziky co se našeho prostředí a energií týká... (tam padá i velmi efektivní výroba jídla) chemie a biologie.... přeci jenom některé věci na těle opravit umíme. (a když už otřebujeme zabít rakovinové buňky hodí se toho zabít co nejméně kolem)

0 0
možnosti
DK

Asi máte pravdu...Můj tatínek nebožtík bral 16 prášků denně do doby, kdy mu byl diagnostikován Alzheimer...a žil bez těch 16 prášků dalších 5 let. Já mám totiž pocit, že kdykoliv přijdete k lékaři, tak musíte vyjít s receptem....tak lidově řečeno, ať dostanou po hubě...viz ptačí chřipka a neúčinné léky....

4 0
možnosti