Vadí mi, že jsem příliš chytrý.

Správně jsem předpokládal, že loutkoherci hodí Topolánka přes palubu a nahradí ho jinou loutkou. Viz mé předchozí texty. V koutku duše jsem si přál, abych se mýlil, aby se mi potvrdilo, že nejsem tak chytrej jak si myslím. Protože můj omyl by mohl znamenat naději na změnu politického marasmu u nás. Nestalo se to. Teď do čela ODS dosadili loutku Nečase a noviny na něj spustly chvalozpěvnou propagandu.

Kdbych byl jen trochu blbější, nechal bych se změnou ve vedení ODS oklamat. Zmocnila by se mě naděje na lepší zítřky a radostně bych šel volit staronové lídry ODS. Asi bych teď byl šťastný. Ale nejsem. Můj rozum, prevít, mi říká, že situace je teď horší než kdyby v čele ODS zůstal Topolánek. S Topolánkem v čele byla naděje, že pravicovým voličům dojde s ODS trpělivost a konečně ty lidi, kteří nebrání klientelismu a korupci, do parlamentu nezvolí a že místo nich zvolí někoho z SSO nebo Suverenity. Loutkoherci si to ale včas uvědomili a kosmetickou úpravou změnili ODS. Už neplatí, že vůz se nepřepřahá před volbami. ČSSD vyměnila Grosse za Paroubka a z volebního debaklu ČSSD se stala přijatelná skoro remíza, která udržela politiky ČSSD u zdroje státních peněz. Co neumím odhadnout je, jak velký zlatý padák Topolánek dostane, bude to víc či míň než 80 miliónů Kč, které dostal Gross?

Nečas skutečně není přímo spojován s žádnou aférou a mnoho voličů se tím nechá oklamat. Časem ale budou mít možnost, se přesvědčit, že Nečas není o mnoho lepší než Topolánek, Bém nebo Langer. Viz důkaz o Nečasově bezostyšném lhaní volíčům. http://www.youtube.com/watch?v=8jR22gbigUs&feature=player_embedded Nečas v pořadu ČT lže o tom, že ODS nezavede poplatky ve zdravotnictví. To, že je jen loutka je dokázáno tím, že se ani nijak nesnažil v rámci ODS zavést změnu systému financování ve zdravotnictví pomocí osobních účtů, která se mě osobně docela líbí.

Tím, že ODS odvrátila volební debakl, si staronovi lídři ODS zajistili svůj vliv na přerozdělování státnícch peněz = peněz daňových poplatníků na další dlouhá léta. Klientelismus a korupce bude i nadále ovládat státní správu. Bohužel stát bude i nadále upadat a státní dluh se rozkrádáním a přerozdělováním bude prohlubovat. Jediný malinkatý klad na tom vidím v tom, že Kalousek a TOP09 budou mít potíž se dostat přes 5%.

Lidi, uvedomte si, že když se tchoř umeje a navoní, že stále zůstává tchořem a jeho smrad nás dříve nebo později odpudí. Jediným trvalým řešením je tchoře - ODS, TOP09 a ČSSD už nepustit do našeho kurníku - parlamentu. Zvolte raději SSO, Suverenitu nebo ČSNS. O nich sice ještě nevíte jestli to jsou také tchoři ale o parlamentních stranách už to víte.

Vilém Mikula

 

 

Autor: Vilém Mikula | pátek 26.3.2010 19:45 | karma článku: 16,79 | přečteno: 1594x
  • Další články autora

Vilém Mikula

Chybí tu zpětná vazba.

18.3.2013 v 20:13 | Karma: 12,93

Vilém Mikula

Že by se konečně ledy pohnuly?

14.3.2013 v 17:14 | Karma: 18,06