Poslanci a poslankyně, nenechte se vydírat!

Nenechte se prosím zastrašovat a vydírat. Ústavní soud již jednou rozhodl, že předčasné volby jsou neústavní pokud jsou vyvolány pádem vlády. Je tu tedy precedens a nemusíte mít strach, že by pád vlády znamenal i to, že byste přestal/a být poslancem/kyní.

V Greenbeltu 28/08/2012

Vážená paní poslankyně! Vážený pane poslanče!

Jmenuji se Vilém Mikula a jsem občan ČR a Váš volič.

Pan ministerský předseda Nečas dále prosazuje další zvýšení celkového daňového zatížení pomocí zvýšení DPH. Je zvláště zarážející, že zvýšení celkového daňového zatížení prosazují “pravicové” strany ODS a TOP09, jejichž program naopak sliboval snížení celkových daní. Jedná se proto o podvod na voličích. Někteří lidé si naříkají, že není koho volit, protože už nedůvěřují žádné parlamentní straně. Předešlé zvýšení DPH již prokazatelně snížilo příjmy státu z DPH, protože lidé prostě snížili spotřebu nebo jezdí nakupovat levněji do zahraničí. Nerozumím proto proč pan Nečas a s ním i Vy i nadále trváte na dalším zvýšení DPH. Příjmy státu to opět sníží a nepomůže to ani ekonomickému růstu, zdraží se tím naopak veškeré zboží včetně základních potravin a mnoho lidí to donutí žádat o sociální příspěvky protože již dnes jen těžko vycházejí s rodinným rozpočtem.

Každého kdo má proti dalšímu zvyšování DPH námitky, označuje pan Nečas hanlivě, že je na hraně debility. Snaží se dokonce zastrašit a vydírat vás poslance a poslankyně tím, že spojí zákon o zvýšení DPH s hlasováním o důvěře vládě. Doufá, že se budete bát hlasovat proti zvýšení DPH a tím i vyslovit vládě nedůvěru, protože se budete bát možnosti, že po pádu vlády budou předčasné volby a Vy se budete obávat, že již nebudete znovu zvolen/a. Nenechte se prosím zastrašovat a vydírat. Ústavní soud již jednou rozhodl, že předčasné volby jsou neústavní pokud jsou vyvolány pádem vlády. Je tu tedy precedens a nemusíte mít strach, že by pád vlády znamenal i to, že byste přestal/a být poslancem/kyní. Hlasujte proto pro lid a podle programu vaší strany a ne proti lidu podle přání pana Nečase. Nehlasujete prosím za další zvýšení daňové zátěže voličů prostřednictvím dalšího zvýšení DPH. Děkuji.

Mějte se pěkně

Vilém Mikula

 

Autor: Vilém Mikula | úterý 28.8.2012 21:13 | karma článku: 13,98 | přečteno: 775x
  • Další články autora

Vilém Mikula

Chybí tu zpětná vazba.

18.3.2013 v 20:13 | Karma: 12,93

Vilém Mikula

Že by se konečně ledy pohnuly?

14.3.2013 v 17:14 | Karma: 18,06