Návod jak získat znovu důvěru voličů VV.

Členové VV, vaši představitelé (John, Bárta, Peake, ministři a velká část poslanců Kočí, Škarka, atd....) zradili vás, vaše voliče a také váš původně středolevicový program a podporovali a hodlají i nadále podporovat pravicovou vládu ODS a TOP09. Huml podle mě vám zůstal věrný, a proto byl bývalým vedením vyštípán z VV. VV (stejně jako ODA, US a Zelení) touto zradou ztratili důvěru svých středolevicových voličů. Po příštích volbách VV přestanou existovat.

Ještě je malinká šance, že VV mohou tuto zradu “přežít” a znovu získat důvěru voličů. MUSÍTE:
A) Okamžitě zvolit nové vedení ve kterém nesmí být NIKDO ze současného vedení.
B) Schválit co nejširší členskou základnou tento postup: prohlásit veškeré dohody starého vedení za neplatné, nové vedení musí jednat konkrétně případ od případu, něco podpořit něco ne přesně podle volebního programu VV, nesmí být uzavřeny dohody o vládnutí za každou cenu i proti vašemu programu.
C) Vyzvat zbylé poslance za VV, aby se podřídili novému vedení VV, pokud to odmítnou nevylučujte je, jen mediálně zdůrazněte, že jednají jen za sebe nikoli za VV a že zradili své voliče a měli by odstoupit. (To platí i na bývalé poslance za VV ale jsem si jist, že ti neodstoupí.)
D) Vyzvěte zbylé poslance, kteří se podřídí, aby se důsledně řídili programem VV. Nepodporujte předčasné volby, ale ani jim nijak nebraňte.
E) Spolupracujte s každým kdo chce totéž co váš program. Odmítněte každého kdo chce něco v rozporu s vaším programem, vaše ano musí být ano a ne musí být ne. Zmatený volič už ani neví, kdo kdo je levice a kdo pravice a kdo střed, musíte mu dát jistotu, že si stojíte za svým programem.
Držím vám palce, i když toto vše uděláte, nemusíte v dalších volbách uspět, ale nebudete se muset stydět.
Já osobně vás vnímám jako podvedené oběti vašich vůdců a soucítím s vámi. Paradoxně, ti kteří z vás teď zůstanou ve VV, to jsou ti poctiví a čestní politici. Ti, kteří vás a váš program zradili,  to jsou všeho schopní prospěcháři, kteří si nezaslouží důvěru voličů.
Vilém Mikula

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Vilém Mikula | úterý 17.4.2012 21:36 | karma článku: 10,58 | přečteno: 694x
  • Další články autora

Vilém Mikula

Chybí tu zpětná vazba.

18.3.2013 v 20:13 | Karma: 12,93

Vilém Mikula

Že by se konečně ledy pohnuly?

14.3.2013 v 17:14 | Karma: 18,06