Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V26á11c52l69a29v 21M98i42k55o

19. 8. 2015 13:52

Vice, přesněji mnohem značněji se pane Konráde dočtete v knize "Manžele Goebbelsovi", která letos v říjnu vyjde u nakladatelství Petrklíč. Popisuje osobní život nejen Magdy Goebbelsové, ale také jejího manžela Josepha Goebbelse, který nebyl znám jen svým nacistickým resortem propagandy, ale také tím, jaký byl svůdce - zneužíval svou moc k nesčetným mileneckým vztahům s ženami z řad filmu, divadla apod. Pan Severa má samozřejmě pravdu - své děti na počest úcty k "H"itlerovi a lásky pojmenovala Goebbelsová jmény začínající na "H". Astrologie byla také jejich zálibou. Bylo toho mnoho, proto odkazuji na knihu - MANŽELÉ GOEBBELSOVI.

0 0
možnosti
JK

Zajímavý článek. Díky za inspiraci k četbě... tohle jsem fakt netušil...

1 0
možnosti
JS

Magda Goebblesová měla jakousi duševní poruchu. Četl jsem, nevím už kde, že byla výrazný obsesivní-kompulzivní typ. Všem svým dětem s Goebblesem dala jméno začínající od H na počest Hitlerovi. Mimochodem, ona i říšský ministr propagandy holdovali astrologii.

0 0
možnosti
JM

To je toho, Hitler měl podle všeho židovskou babičku (Schickelgruber), matka židovských bankéřu Maxe a Paula Warburgových prožila celou éru nacismu v Hamburku s vlastní ochrankou, zatímco její syn zasedal ve správní radě IG Farben (ta co vyráběla Zycklon B) no a strýc Vašíka Miloš Havel taky válkou nijak netrpěl a dokonce se na něj převedly podíly z jeho společníku ve firmách, když byli deportováni s celými rodinami do vyhlazovacích táboru. Ony ty Norimberské zákony platily jen pro židovský plebs.

0 0
možnosti
JR

J18a42r63a 56R60a41n71k

18. 8. 2015 17:52

Zajimavy blogR^

1 0
možnosti
Foto

Porodit dítě po necelém roce manželství je zcela běžné.

Z důvodů 9 měsíců těhotenství se také kdysi nedoporučovaly sňatky v květnu.

Dítě by se narodilo do nejhorší doby v únoru.

0 0
možnosti