Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PC

petulie chrupavková

26. 5. 2008 16:46
Zabít se na motorce

stojí hodně peněz a je k tomu většinou třeba i určitá povahová zvláštnost. Proč bych je měla litovat? Vlastně bych jim měla ty prachy a odvahu závidět. Nechápu proč se vzrušujete, kdyby to nebylo nebezpečné, tak by to nedělali a rozplácli by se nějak jinak.

0 0
možnosti
D

důchodce

26. 5. 2008 13:42
já se domnívám,

že neexistuje reálná síla, která by dokázala zamezit všemu tomu hazardu s lidským životem. Neboť se vždy najde "důvod a příležitost to těm ostatním předvést." Jediná naděje je snad v určitém všeobecném pochopení, že předpisy se mají a musí dodržovat.  A všichni tak začnou činit. Ale nastane-li někdy ta doba, resp. dokáže-li někdo či něco tento zvrat způsobit, nejsem sto dohlédnout.

0 0
možnosti

3lipy

26. 5. 2008 8:48
Článku rozumím

až moc dobře. Ať se to komu líbí nebo né,  vrah-sebevrah, který na  silnici ohrožuje sebe i ostatní,  patří za mříže. A je jedno zda za mříže psychiatrie či do basy. Zrovna tak jako alkoholik za volantem!!!

0 0
možnosti
JN

Wrunx

26. 5. 2008 6:26
Na rozdíl od dosavadních

reakcí: dobrý článek. Jenže současná společnost (když už!) zkouší řešit akorát  důsledky, ne příčiny.

0 0
možnosti
BI

Brkoslav IV

26. 5. 2008 0:58
Jo,jo....

Ja autorovi rozumim , co chtel asi rict...ale myslim, ze jede na Rozinante, bohuzel. On tenhle problem s motorkari je vsude na svete stejny a predstirat, ze se da jednoduse vyresit, je mylne....a proc taky? Myslim, ze by se melo zacit trosku z jine strany a nevystupovat jen jako tupy restriktor. Policie je ve vyspelych statech vitanym pomocnikem. Nase policie by mela mit udelany pruzkumy a dle toho korigovat sve jednani tak , aby bylo naprosto efektivni. Jinak je to jen ztrata casu a samoucelne rozhazovani penez.Proste trochu profesionalniho rizeni....a trochu jizlivosti si neodpustim :-) . Co budou ty nove vozy, tak se tohle vsechno rapidne zlepsi :-))).

0 0
možnosti
DN

denk niet

25. 5. 2008 23:19
nechci, aby to vyznělo hnusně vůči autorovi

... ale já jsem také nepochopil, co chtěl článkem říct. Spíš souhlasím s "Bijcem", že je to neuspořádaná slátanina stejně tak neuspořádaných myšlenek, vyplivnutých emotivně na net, patrně pod dojmem informace z TV-zpravodajství...

Možná by to příště chtělo víc přemýšlet o koncepci příspěvku a pak teprve zkusit něco sepsat. Úmysl mohl být dobrý, ale výsledek je prachbídný. Sorry. Rv

0 0
možnosti
JN

tojsouveci

26. 5. 2008 8:36
Re: nechci, aby to vyznělo hnusně vůči autorovi

Také to tak vidím....R^

0 0
možnosti
B

bijec_vsech_tupcu

25. 5. 2008 22:57
to je

ale slatanecRv

0 0
možnosti
EP

sektik

25. 5. 2008 22:57
nadpis je na článku nejvýmnluvnější

?Tak nevím, co nám chtěl autor tímto zdělit. Vzhledem k tomu, že má karmu 0, pravděpodobně se kvůli této myšlence (kepak je?) zaregistroval, ale výpověení hodnota nulová. Jestli tomu dobře rozumím-policie po vás chtěla o víknedu předložit doklady od vozidla??

0 0
možnosti
  • Počet článků 75
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1208x
živnostník, snílek