Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

kagan

17. 2. 2009 20:12
To je tak:

Za všechno můžou studenti. Z hloupých studentů jsou odboráři a z chytrých politici. Někdy to je naopak . Z ostatních pak voliči .Ti z prvních dvou skupin spoléhají na krátkou paměť těch třetích a čtvrtá skupina jsou jen konzumenti, kterým ke spokojenosti stačí, když nemusí u doktora platit 30 korun. Levá dva, raz dva.:-):-):-)

0 0
možnosti

Robin77

17. 2. 2009 9:32
Souhlasím, Štěch je socialista

a bývalý komunista. Jeho návrhy jsou populistické a řeší jen zvýšení spotřeby, možná ani to ne. Pokud snížíme DPH z 9-5 jak navrhuje demagog Štěch, tak je velmi pravděpodobné, že si maloobchodníci pouze navýšší své marže a žádná zvýšená spotřeba domácností se nebude konat. Pro otevřenou exportní ekonomiku je nejdůležitější podporovat nabídkovou stranu HDP, což znamená podporovat podniku, aby nepropouštěly např. snížením odvodů na sociální připojištění.

0 0
možnosti

Glock každopádně bez -e

17. 2. 2009 8:24
Štěch je lobbista

Štěch je pragmatik, hájí zájmy jen "svých" odborářů. Jako zákonodárce stojí za velký exkrement. Jsem ochoten se vsadit, že není autorem ani jednoho návrhu zákona, ve Sněmovně je jen do počtu. Chtít po něm, aby přestal myslet na svoje pratikulární zájmy je asi stejné jako chtít po psovi, aby přestal očůrávat kandelábry.

0 0
možnosti

IJNovak

17. 2. 2009 0:24
Dostavba ETE 34 a 5000 rybníků vytvoří 300 000

míst pro práci a ne jenom šíření fiskálních vizí, optimistické nálady co předvádí NERV Málokdo jim věří, proto chápu obavy Odborů z 1 milionů nezaměstanných, pokud se nic dělat nebude, průser ještě větší. Bude bída, jakou si málokdo předsatví!!!

0 0
možnosti

trefakam

16. 2. 2009 21:06
Nevím, kde by Štěch měl platit,

ale vím, kdy by měl platit živnostník a snílek.Tedy hlavně daně. Ty ale snílek určitě neplatí.

Proto tak rychle vycouval Kalousek z návrhu našeho velkého Míry, tj. vracet našim živostníkům a snílkům daň za rok 2007. Ono by se totiž ukázalo, že není co vracet. Že naši sníklkové žádné daně neplatí. Že v roce 2007 byli všichni ve ztrátě. A jakpak bychom tu ztrátu vraceli? Daně za snílky platíme my, ti flákající se zaměstnanci.

Proto jim dáme ( snílkům ) ty zrychlené odpisy a odpočet DPH, aby si mohli lépe vybavit své domácnosti, mohli koupit auta, počítače, a další věci manželkám a dětičkám. No a ty daně za snílky zaplatíme ( tak, jako dosud )my, ty socky a nemakačenkové.

Je to prostě tak, že NERV strčil vše do chřtánu našim snílkům. Jsem jenom zvědav, jak bude klesat nezaměstnanost. Asi moc ne, jenom ty auťáky půjdou lépe na odbyt. Vždyť i mamky a dětičky snílků je potřebují.

0 0
možnosti

Yurek

16. 2. 2009 21:22
Re: Nevím, kde by Štěch měl platit,

Kde bys byl bez těch odporných podnikatelů, co ti dávají práci? V prdeli, soudruh, v prdeli... Sám jsi naprosto neschopný a bezcenný, tak se nenavážej do těch zodpovědných, co vzali svůj život do vlastních rukou.

A nebo když si myslíš, že je to taková pohoda - stačí si koupit živnostenský list. Zaplatíš litr a jsi za vodou. Brnkačka, ne?

0 0
možnosti

forhend

16. 2. 2009 20:52
Ne, zaměstnanci

by měli ne pracovat, ale robit od rána do noci, nosit povinně peníze do firmy, jídlo a další desátky pro šéfy..atd., atd., atd...To by bylo opatření proti krizi. Beztak za tu krizi můžou odbory...:-/

0 0
možnosti

cenzuraslova

16. 2. 2009 20:41
REGULÁČNÍ POPLATKY ZAVEDENY NA SIMULANTY,PROČ TEDY VÝPALNÉ p

REGULÁČNÍ POPLATKY ZAVEDENY NA SIMULANTY,PROČ TEDY VÝPALNÉ pEDIATRUM? Nebo to snad bylo výpalné doktorům a ne na nás simulanten banden? (Trustno.1 příspěvek Alenotak, pan Julínek to přece řekl jasně: regulační poplatky mají odradit mimina v inkubátorech, aby tam nesimulovala nedonošenost zbytečně dlouho. :-) Mimochodem, za ten výrok měl být Julínek dávno zbaven svéprávnosti!![>-]

0 0
možnosti

klauzkomik

16. 2. 2009 20:16
hmm

viděl bych to skoro na karmu,když píšeš,že ty slátaniny Nervu,nestojí za nic a vymyslel by je každý,v tom máš celkem pravdu,tak se nám ta elita národa pod vedením Topolánka sešla a výsledek8-o,no škoda mluvit,ty jsi taky jeden z primitivních Modrásků,škoda,že nezapojíš jediné dva mozkové závity ,které máš,možná bys i něco pochopilRv

0 0
možnosti

Yurek

16. 2. 2009 21:24
Re: hmm

Tys je zapojil a taky jsi nic nepochopil. Rv

Ale z toho si nic nedělej, púrostě na to nemáš, tak dál piš ty bláboly do diskusí, Tvrdík bude mít radost. A možná dostaneš i prémii.

0 0
možnosti

CernoZelenySmejd

16. 2. 2009 20:03
a co ty?

ty tam platíš???

0 0
možnosti

pinguone

16. 2. 2009 19:53
..moc se do nej nevopirej,,,

..mohl by ses s nim tam potkat...;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 75
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1208x
živnostník, snílek