Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Profík

28. 1. 2008 22:28
pane Mikesko, tleskám

Tohle je fakt nejlepší pravičácký příspěvek, co jsem tu četl. Příspěvky těch poloopic, které si myslí, že jsou lepší jen proto, že jsou na té "správné" straně, tomu Vašemu nesahají ani po kotníky. Mně osobně česká pravice i levice tak znechutily, že si jediné, co si dovedu představit, je určitý alternativní organický střed -- a tím nemyslím lidovce. kteří jsou tu napravo, tu nalevo podle toho, jak se jim zrovna hodí. Přeji hezký den a děkuji, že jste mi trochu spravil náladu, která mi při čtení blogů obvykle klesá.

0 0
možnosti

Shob

29. 1. 2008 0:52
Re: pane Mikesko, tleskám

Co to meles? Ten pan neni pravicovy ani nahodou.

0 0
možnosti

Nefin

28. 1. 2008 21:29
Srávně

Největší příznivec levice je naivní pravicový volič nalákaný tzv. smlouvou s občany před volbami. A teď kouká na výsledek s otevřenou h..ou. 

0 0
možnosti

ant.

28. 1. 2008 21:15
...no - trošku moc laciné(to o zdravotnictví)...

..."Zdravotnictví. Povykující zakomplexovaný skautík vystřídán yettim, jenž za sebou vláčí exotického skřeta, 30 korun za úkon a zrušení jediné důvěryhodné nemocnice v Brně" - daleko nejdůvěryhodnější nemocnice v Brně je Vojenská nemocnice, ten pokřik kolem úrazovky mi připomíná "boj o nádraží" - největšími odpůrci přesunu jsou ti, co vlakem jezdí 1x za 10 let, těch, co jezdí každodenně, se nikdo neptal. Ale je to Váš názor, svůj Vám vnucovat nebudu....

DANĚ - používáte dost nepřesné informace - zřejmě jen nedopatřením, zkuste použít kalkulačku a chvíli počítat...

...a na závěr - já doufám, že lidi jsou přece jen chytřejší, než to dost často vypadá a že až poznají, že ty oranžové kydy jsou skutečně jen pro hlupáky, tak se zastydí a  začnou používat vlastní hlavu - "Na věčné časy"...přeji hezký den..;-)

0 0
možnosti

vymítač ďábla

28. 1. 2008 21:58
Re: ...no - trošku moc laciné(to o zdravotnictví)...

Tak s těma daněma to ODS fakt odpískala,připadá mi,že volby vyhrála "zase" KDU-ČSL.

A zvýšení daně z nemovitosti?-bordel!

0 0
možnosti
  • Počet článků 75
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1208x
živnostník, snílek