Kdo nás žene do Putinovy náruče?

Před rusofily si nemůžeme být ničím jisti. Kdo nás žene do Putinovy náruče? Dalších 25 znaků nepovažuji za potřebné.  

 

Jsa pilným čtenářem zpravodajských webů, kde se uvádějí osoby, které nás ženou do náruče Putinovy, neodolal jsem, abych sestavil určitou hitparádu. V poslední době se vyskytla zejména tato jména:

1.    Máša

2.    Jaromír Nohavica

3.    medvěd

4.    Andrej Babiš ml.

5.    Miroslava Němcová

Trochu komentáře:

Máša je nejoblíbenější postavou mojí dvouleté vnučky. Nicméně samotný původ této taškařice, myslí si moje liberální snacha, nás musí nabádat k opatrnosti. Přes veškerou snahu se jí nepodařilo přebít Mášu Garfieldem. Tato okolnost se ukáže asi až později, kdy z vnučky se stane adolescent a bude vyžadovat nové a nové příběhy z prokleté země.

Jaromír Nohavica se profláknul, když si nechal od Putina připnout řád za překlady ruské literatury a pak si s ním třásl rukou. Bože, jak devastující pro naši společnost!

Medvěda jsem možná měl přiřadit k Máše, ale to mi připadá nespravedlivé vůči panu Nohavicovi. Myslím, že medvěd za panem Nohavicou zaostává ve všech ohledech.

Andrej Babiš ml. se dopustil provokace, když navštívil Krym. Zradil tím veškeré ideály Unie. Bylo by zajímavé zjistit, jak by se chovalo např. české ministerstvo zahraničí, kdyby si přálo o jeho pobytu něco zjistit. Bezpochyby by se obrátilo na ukrajinské úřady. Co by asi tak odpověděly? No, tovaršti, aktuálně se k tomu nemůžeme vyjádřit, zkuste se nás zeptat znovu tak za tisíc let.

Miroslava Němcová jako by do tohoto schématu nepatřila. Jasně, vždyť jsem ji taky dal až na páté místo.

Autor: Radomír Mikeska | sobota 24.11.2018 12:49 | karma článku: 40,46 | přečteno: 3451x