Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Bernard_Gui

17. 6. 2010 22:31
Blábol bohapustý blábol

Rv

0 0
možnosti

vit.kucik

20. 5. 2009 16:13
Pane Mikesko, jestli dovolíte, ...

..několik kritických poznámek:

1) pokud je text plný neúčelných cizích slov ("extrapolací","animositu","markantnější") nebo těžkopádných frází, snažících se vypadat odborně ( "sociální i věcnou sebeobranu","dosahování kvality informací a prohlubování a získávání opravdových vědeckých poznatků"), působí zbytečně školometsky

2) Pokud udáváte konkrétní data, musíte si byt jist jejich správností (středověk nezačal ani neskončil tím, co udáváte, náš věk název má, všeobec. se užívá označení "postmoderní")

3) Chybí mi zde nějaké skutečná prognóza - to co uvádíte jsou současné trendy, navíc si někdy protiřečí (viz virtuální komunity). Korunou je poslední věta - prognostik by měl mít názor na to, v JAKÉM poměru budou jednotl. jevy namíchány, to je jako byste řekl: "Zítra bude pěkně, nebo pršet. Nebo něco mezi tím". ..:))

0 0
možnosti

joserpor

19. 5. 2009 20:31
Katolická církev

Pane Mikeska,

když někoho chcete poučovat,   sezamte se nejdříve objektivně s dějinami. Z Vašeho úvodního odstavce čiší dějiny, které  do nás 40 let vtloukali komunisté - největší nepřátelé lidstva : iperiálisti z Wall Streetu, němečtí revanšisté, šlechta a katolická církev. Z této čtveřice do současné doby vypdli částečně ti němečtí revanšisté, asi proto, že již nejsou tak silní. Jinak si tu zbývající trojici promítněte do čského podvědomí - to se komunistům dokonale podailo. Kdyby nebyla katolická církev, která návazala na římskou civilizaci, tak jsme dneska na úrovni afrických kmenů. Právě největší tragedií  je, že Evropa zavrhla křesťankou civilizaci.

Jinak jsem další Vaše bláboly nečetl.

0 0
možnosti

sonic

19. 5. 2009 20:25
povedená extrapolace

souhlasím s některýma věcma. odklon od materialismu (přecejen, každý přírodovědec si může zkusit astrální cestování na vlastní kůži), absolutismus a nadvláda peněz (potažmo diktatura Wall streetu), masivní zájem o virtuální realitu.

co se týče toho "věku po novověku", řekl bych, že teď nastane několik set let doby temna, kdy bude vládnout jedna světová vláda, která úplně zastaví vesmírný program a udělá z naší planety vězení.

0 0
možnosti

CarolusIV

19. 5. 2009 19:47
Chybí mi tu občanská válka v Evropě

s islámskými immigranty a redukce přemnoženého lidstva.

0 0
možnosti

SID09

19. 5. 2009 20:07
Re: Chybí mi tu občanská válka v Evropě

To  ímáni už dávno přepíšou dějiny velkého chalifátu.  Romská otázka už bude dávno vyřešena a úředním jazykem bude arabština. Občas se sice ještě pokusí nějaký potomek původních obyvatel rozbít okno mešity, ale policie to bude mít pevně v rukou. Pouze Rusko bude tomuto Chalifátu dělat pořád problémy. Od té doby co USA ustanovily svým hlavním městem  Mekku, byla bílá menšina z celého severoamerického kontinentu  přestěhovánan na Aljašku.......

0 0
možnosti
  • Počet článků 75
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1208x
živnostník, snílek