A kolik nadejchal Sobotka?

Není snad nikdo, koho by nedojala zpráva, jak provokativní politik dostal v Brně pěstí.

Já myslím, že není podstatné, že právě ten rozzuřený muž měl vypito tolik nebo tolik. Ten muž nebyl postrachem okolí, nemlátil všechny kolem sebe, naštval ho jen ten provokující politik.

Já nevím proč ten člověk potřeboval jezdit do Brna a povídat tady na náměstí nesmysly. My tady máme socanů plný magistrát a další už tady nepotřebujeme.

Ale ne o tom. Jde o to, proč tam vlastně byla v pohotovosti policie. Ano, když jdou tzv. extrémisté městem, tak je doprovázejí policajti, aby snad něco nevyvedli. Byly i v tomto případě motivem přítomnosti policie obavy z toho, aby ČSSD nepřekročila zákon, nebo si ČSSD najala státní policii jako soukromou ochranku za státní peníze?

Policie v Jihomoravském kraji, placená, jak samozřejmě každý ví, z peněz daňových poplatníků, se v poslední době vyznamenává mimořádně, když si vymýšlí činnosti v duchu hesla šikanovat a škodit.

Po diskuzi na idnes o výskytu „podivných lidí“ na hlavním nádraží se tam skutečně objevují policisté v dříve nevídané hustotě. Problém je v tom, že ti podivní lidé tam prostě nejsou. Proto se policajti musí zabývat něčím jiným: za oběť si vybrali středoškoláky vystupující ráno z vlaku, legitimují je a bezdůvodně šikanují. Svůj pocit méněcennosti si léčí na našich dětech.

Podobně skandální byla nedávná akce na čarodějnicích na Blanensku, kdy policajti v rozporu se zákonem o policii vnikali na soukromé pozemky, a pod záminkou kontroly mladistvých šikanovali a kazili vesničanům zábavu.

Taktéž jsme se na idnes nedávno dočetli (Marihuana do kapsy nepatří), jak policejní koumáci vymysleli další činnost pro odůvodnění vlastní existence: že když někdo kouří jointa, tak vlastně tím drží v ruce malé množství drogy.

Tohle všechno mi připomíná hledání ztraceného klíče ne tam, kde jsme ho ztratili, ale tam, kde je dobře vidět.

Hluboce nesouhlasím s koncepcí práce současné policie pod vedením toho pupkatého socanského ministra a pevně doufám, že ten člověk se po volbách tam ani nikde jinde už neobjeví.

Autor: Radomír Mikeska | čtvrtek 6.5.2010 13:30 | karma článku: 33,44 | přečteno: 1495x