Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak se pojďme podívat na indicii, kterou všichni poměrně zanedbáváte. Ihned po sestřelení letadla začasli teroristé informovat o sestřelení AN-26 včetně fotografií z místa havárie (Gubarev, Strelkovovy svodky...aj.). Tam se také v řádu minut dostala televize LifeNews, která s teroristy spolupracuje a točila reportáž. Jakmile se ukázalo, že jde o civilní letoun, vše se začalo stahovat zpět (co se ale na net dá, to už se nikdy neschová). Bližší info zde: http://www.examiner.com/list/russia-s-top-10-lies-about-downed-malaysia-airliner 

Máte tam odkazy přímo na ruská média, takže hrajete na domácí půdě.

KDE je, prosím, to letadlo, které sparatisté sestřelili, když to není ten Boeing?

A upřímně - ITAR TASS jako zdroj odborníků? Russia Today, která sama musela už dvakrát přiznat, že vysílá bullshity? Šlo o toho "španělského letového dispečera" a svědectví o ukřižování ve Slovjansku. Ony izolované fotky i nahrávky se padělat dají, ale pokud jsou zasazeny do kontextu, je to hned o něčem jiném.

Ale upřímně mě zajímá fakt jen, co to teda sestřelili za letadlo.

1 0
možnosti

J48i33ř68í 66M92í26k79a

23. 7. 2014 16:49

Co linkujete je přesně ten typ blogosferních drbů, o kterých mluvím.

Ad experti. Mluvil jsem mimojiné o českých expertech, které si pozvala Česká televize či jiná média. 

Ad Russay Today. Když kliknete na to video, zjistíte, že jen odvysílali rozhovor amerického novináře s americkými politiky z USA. Proč teda řešíte hodnověrnost RT? To je typický strawman logical fallacy. (Spíš bych s edivil, proč to nebylo i na ČT.)

Nechci se tu moc pouštět do těch drbů, kde laici znalecky řeší technické údaje apod.. Ale jaké letadlo? Co kdo sestřelil?

Jinak separatisté údajně nějaká letadla nedávno sestřelili. A někteří odborníci na video/audio záznamy tvrdí, že údajný rozhovor KOHOSI potvrzující sestřelení letadla byl sestříhán z úplně jiného rozhovoru o sestřelení vojenského letadla.

0 1
možnosti