Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

J i ř í

21. 6. 2009 18:54
1968

Pamatuji rok 1968. A sleduji, že dnešní Rusko není úplně jiné než to před 40 lety (zatímco Německo je naštěstí úplně jiné než to v r. 1939). Takže silnou Evropskou unii považuji za menší zlo než "naprostou suverenitu", jejíž omezení z Mosky by určitě bylo horší, než to omezení z Bruselu. Netvrdím, že ješitný stařík je ruským agentem, ale je jisté, že z jeho počínání mají ruští generálové radost, a to není dobře.

0 0
možnosti
H

host07

16. 6. 2009 12:40
Vůbec se nedivim

že se tenhle článek může objevit jenom na serveru matrix-2001 protože ten kdo ho napsal je uplnej blázen;-)

0 0
možnosti
B

Bleskoun

16. 6. 2009 9:23
:))

Díky za pěkné počtení, hned je na tom světě zase o trochu lépe :))

... A vy, vosy z rozšláplého hnízda, nebuďte takové zabedněné prosím.

0 0
možnosti
T

treerat

16. 6. 2009 9:20
Ano, ano

R^ 

Dobrý článek, ale obávám se, že s diskuzí o Klausovi je to jako s některými dalšími tématy. Většina lidí čemusi věří, a v této víře se nenechá zviklat racionálními argumenty. Připadá mi, že i kdyby nějakou situaci popárající jejich víru viděli na vlastní oči, říkali by, že to není možné, určitě je to nějaký trik, omyl, apod. ;-) Čímž nechci říct, že já vidím jen realitu, ale snažím se :-)

0 0
možnosti
K

krosita

16. 6. 2009 7:38
pane bože

vy si fakt myslíte, že na klausovi není co kritizovat?

0 0
možnosti
JD

maudite

16. 6. 2009 3:42
Jirko

jkeste ty se zastavej toho tunelarskeho vykuka , ktery vyrazne dopomohl cesku do soucasne situace.

A pak mej na pameti, ze zednari nejsou jen modri.

A co se tyka Klausovych navstev -podotykam soukromych v Moskve kazdeho maje a pak jeho navstevy urcitych objektu v Karlovych Varech a to uz nemluvim o jeho tenisovych partnerech.

Bildenbergove nebo Moskva - prast jak uhod, je nutne zustat mimo obojiho.

0 0
možnosti
JM

Jiří Míka

16. 6. 2009 9:08
Re: Jirko

Já se nechci zastávat Klause jen proto, že v poslední letech v řadě věcí říká řadu věcí, se kterým mohu souhlasit. Jde hlavně o to, že tento umělecký apel je zcestný a že umělci nechápou, že by Klause v tomto měli naopak podpořit, ať už je agentem čehokoliv. V tak korupcí prolezlé civilizaci si samozřejmě nemaluju žádné ideální světy, kde by byl pan Klaus nutně nějakým rytířem, který je jediný čistý. O tom nic nevím, ale ani to netvrdím.

Ale na tom souboji idejí reakce na Klausovy projevy ukazují, že se Klausovi skutečně nepostavil nikdo, kdo by opravdu byl ochoten diskutovat.

0 0
možnosti
W

wiki5.5

16. 6. 2009 0:20
Je zvláštní se Klausovi divit, ...

.....  když v dnešní době dokonce i víme, že sám gruzínský prezident se doznal k tomu, že tento útok odstartoval on a nikoliv Rusko.

A to rekl kdo? Ruska televize?

0 0
možnosti
J

JeanPaulGaultier

16. 6. 2009 0:23
Protest gruzínské opozice brutálně potlačila policie

http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/171349-protest-gruzinske-opozice-brutalne-potlacila-policie.html

Prohlášení amerického,

francouzského a českého velvyslance jasně povzbudily úřady, aby s námi

dnes zacházeli jako se zločinci a bandity. David Gamkrelidze, opoziční předák

0 0
možnosti
P

pseboh

16. 6. 2009 0:03
Prezident jasnovidec

Pan prezident je jasnovidec jez prozirave dopredu vi ze podepsanim Lisabonske smlouvy ztratime svobodu, budou nam oni z Bruselu diktovat co smime a co nesmime, ze Sudetsti nemci budou mit prilezitost zlikvidovat Benesovske dekrety a tak dale. Krome toho take vi dopredu ze ceskemu narodu se nebude libit na letenske plani knihovna a tedy je treba se privazat k bagru atd. Ja sice nevidim tak prozirave dopredu ale je mi znamo ze vstupem do EU z nejchudsich statu v Evrope to je Spanelsku a Portugalsku se v kratke dobe staly staty velmi bohate. Za evropske penize se tam zbudovalo mnoho prvotridnich silnic a novych podniku. Toho si asi pan prezident jako nevsiml ale vi ze podepsanim smlouvy budeme Evropskou Unii vykoristovani. Co se tyce  toho je li president Klaus ruským agentem je nesnadne rici, ale v kazdem pripade jeho aktivity musi Putinovi jit na ruku viz prohlaseni o vpadu Ruskych vojsk do cizi zeme at jiz je duvod jakykoliv. 

0 0
možnosti
PK

kraken

15. 6. 2009 23:59
hezke,

fakticke, podlozene... Jenze mnoho lidi nesnasi Klause, proto, ze si dovoluje mit vlastni nazor, ktery eni oficialne schvaleny z Bruselu. Lidem nevadi bruselska demokracie, ktera se projevuje tak, ze nesmi byt v politice zadna opozice, te se nasazuje psi hlava. Ani v tom, ze kdyz se nekde lidi v referendu vyjadri, tak se bude referendum donekonena opakovat, dokud nahodou nevyjde.

Lidi chcou jednoznacne a jednoduche zavery - ten je hodny, ten je zly. A basta. Hlavne nemyslet. Hlavne neodporovat.

0 0
možnosti
MU

Mira UL

15. 6. 2009 23:12
Blábol.

Připravil jste mne o 2 minuty života. Déle jsem u totoho slintu nevydržel.

miroslav.vojta@volny.cz

0 0
možnosti