Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EP

Jeden z diskutujících napsal, že ČT je horší jak za komančů. je to 100% trefa. Nejsmutnější je, že ze zákona to musí platit každý kdo tyto mediální cesty má. Tato platba je zdůvodňována tím, že budeme pravdivě informováni. Věřím, že jsou tato základní fakta ověřitelná.

Je však nepochopitelné, že zákonodárný sbor volený demokraticky všemi občany /Parlament ČR dělený na Sněmovnu a Senát/, celkem takto zvolených 281 zástupců všeho lidu si tohoto stavu nevšímá, nebo nechce všimnout a na tento nedostatek jen zírá. Výsledkem zírání je názor a to ví každý normální lidský tvor. U vybraných zastupitelů to neplatí ?

Prosím občany, aby nutili své zástupce k tomu, chránit naše každoměsíční vklady, které dáváme, aby nebyly vyhozené bezúčelně.

Mám dojem, že boj proti šmejdům co prodávají věci méněcenné se začíná dařit, jsou kontrolováni, pokutováni, odebírají se jim licence a podobně. Přináší to užitek. 

PROČ TEDY ŠMĚJDI Z ČESKÉ TELEVIZE KRADOU NAŠE PENÍZE A JAK JE V POCTIVÉM OBCHODĚ ZVYKEM, DÁVAJÍ ZA NĚ ZBOŽÍ, KTERÉ JE ŠKODLIVÉ, PROTOŽE ZPŮSOBUJE NIČENÍ LIDSKÉHO MYŠLENÍ ?   PROČ SE TO DĚJE BEZ POVŠIMNUTÍ NAŠICH ZVOLENÝCH ZÁSTUPCŮ ?  PROČ VEŘEJNOPRÁVNÍ ORGANIZACE MAJÍCÍ ZA CÍL HLEDÁNÍ PRAVDY ABY ZVÍTĚZILA NAD LŽÍ, MLČÍ ?

PROČ MLČÍ HLÍDACÍ PES DEMOKRACIE, NAŠE ŽURNALISTIKA ? NEBO JSOU TO TAKÉ JEN ŠMEJDI ?

0 0
možnosti
JR

J48a56r62a 21R63a27n97k

5. 10. 2015 23:34

Vite, ono je to vse dost sporne, ted se objevuji zpravy, ze afganska armada Amiky pozadala o letecky utok, ulice v meste jsou plne zapachajicich mrtvych v rozkladu a Taliban je vsude, zniceni nemocnice je tragedie, ale nikdo zde nevi jak a proc....

http://www.nytimes.com/2015/10/06/world/asia/kunduz-afghanistan-taliban.html

0 0
možnosti
VP

Jde o typický příklad antagonismu posláním vojáků je zabíjet posláním lékařů zachraňovat život. Armáda vede 1:0.

Omlouvám se za cynismus.

0 0
možnosti
JK

Tady už je to vážně totální ztráta soudnosti většiny "autorů". Kde jsouty  časy, kdy blogy měly úroveň. Tohle jsou neskutečný sračky pánové, co den - to asi dvacet podobných vylhaných zvratků.Rv

5 8
možnosti
Foto

To jsou bohužel Vaše příspěvky.

6 3
možnosti
JR

J60a49n 36R12á78ž

5. 10. 2015 19:36

Přečetl jsem si prohlášení mluvčího US Army v Afganistanu. Prý přesně cílený útok letadla na cíl Talibanu poškodil nedopatřením nedalo stojící nemocnici! 

Takže nemocnice měla smůlu, že stála nedaleko pozic Talibanu. Švejk by smál!

4 1
možnosti
TB

myslíte? Pokud se kolem nemocnice tvrdě bojovalo,což nemocnice přiznala,tak letecká podpora je naváděna pozemními jednotkami. Pokud tyto zadají chybné souřadnice, tak ti nahoře za to už nemohou

4 3
možnosti
VK

V Čt o tom obšírně informovali. Lžete!

4 1
možnosti
VP

Co byla podstata zmiňované informace? Já to neviděl.

0 0
možnosti
Foto

O důvod víc odmítnout ČT platit její výpalné.

3 0
možnosti
PV

Na zprávy ČT nemá vůbec smysl se dívat, fungují hůř, jak za komančů. Tady se o vyváženosti, natož objektivitě, nedá hovořit. Mimochodem - je to už léta, propaganda velkého bratra, propaganda velkého bratra... a potom, propaganda velk....

9 6
možnosti
MF

Pardon pane Vysočane, samozřejmě to mělo být plus! Uťala jsem se! Sypu si mínusy na hlavu a autorovi karma!

1 1
možnosti
RC

Asi jsem videl na CT jine zpravodajstvi, nez Vy, ale bylo velmi obsirne, vcetne informace o tom, ze to muze byt valecny zlocin.

Antikarma

9 3
možnosti
JM

J37i87ř20í 35M95í45k66a

5. 10. 2015 18:28

http://www.ceskatelevize.cz/porady/10316155327-horizont-ct24/215411058120030/

24.minuta

Ať se každý může podívat sám, co tam přesně bylo, a porovnat s obsahem článku (informacemi ze zahraničních zdrojů). 

Jsem zvědavý, čím nás překvapí dnes večer. Každopádně ve zmíněném pořadu Horizont bylo roli USA věnováno asi pouze 30 sekund, ačkoliv to celé bylo o těch jejich bombách, nebylo to tam moc explicitně zmiňováno. Na počátku bylo o tom, že se Obama omlouvá a pár dalších zmínek ke konci. (znovu dodávám, že _dnešní_ článek ČT24 stále zmínku o roli/přiznání USA neobsahuje)

Pan ředitel české pobočky zmiňoval, že všichni vědí, že tam měli nemocnici. 

Upřímně řečeno - bombardovat nemocnici v Afghánistánu spláchnout malým okénkem v pozdních nočních hodinách, kdy už lidi koukají na filmy, mi nepřijde obšírné ani dostatečné.

Co může být horšího než bombardovat nemocnici a zabít doktory - obzvlášť právě v místech jako je Afghanistán, který se potřebuje postavit na nohy. ČT se také skoro vůbec nezamýšlí nad tím, že za vlnou uprchlíků nemůže Assad ale ty války, a kde se ty války vzaly přesně.

No nic.. možná Vám to přijde vyvážené. Mně skoro vůbec.

6 0
možnosti
JL

Čt 24, obšírně informovala ve včerejším  pořadu Horizont.

5 1
možnosti
Foto

J46a38k18u11b 48R51o92t14h

5. 10. 2015 17:29

Neberte mu kačenku, konspirátor Míka když řekne, že cenzurovala, tak cenzurovala a basta. Sice jsem se o Kunduzu například já dozvěděl z ČT, vy taky, ale, zkrátka, to bylo mámení smyslů a nikdy tam nic takového nebylo. ;-D

7 5
možnosti