Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Kolumbo

23. 9. 2008 13:28
Chtělo by to

požadovat totéž po druhé straně. Tedy nejen důkaz, že ta která činnost nepočkodí přírodu, jinak použít "princip předběžné opatrnosti" k zákazu činnosti, popřípadě vynutit zaplacení "ekologických škod". Chtějme po environmentalistech důkaz, že nečinnost "nepoškodí přírodu" ani lidi, přinuťme je nahradit škody způsobené nečinností... Je jasné, že ty "škody" jsou spekulativní a mohou být určeny jakkoli vysoko těmi, kdo mají moc. Je zvláštní, že titíž, kteří mají starost o Planetu an sich nemají strach ze severokorejských nebo Íránských jaderných zbraní... Jde jim o planetu nebo o zničení Západu za jakoukoli cenu?

0 0
možnosti
M

musulman

4. 9. 2008 15:04
No, tak nějak,

zamyslel jste se vůbec nad tím, komu tyto "iniciativy" prospívají ? Máte vůbec ponětí o nově otevřených cestách toku kapitálu ? Dokážete si představit že ideálním statutem pro maximalizaci zisku je totalita ? Víte, že mohou být i jiné formy totality nežli je ta komunistická ? Jste ochoten vůbec připustit že i konzervatismus se vyvíjí  a že i kapitalisté hledají nové cesty k zvyšování zisků nejen produkcí ale i mocenskou cestou ? Až si na tyto otázky odpovíte tak pochopíte co se vlastně děje.

0 0
možnosti
F

Frantaflinta88

3. 9. 2008 8:36
Globální oteplování The New World Order

Je to jednoduché, strašení globálním oteplováním-Carbon TAX=finance na Světovou vládu bratří z The New World Order. Věda nikoho nezajímá,protože většina lidí jsou nevzdělané ovce.VŠICHNI kdo se na tomhle podílejí,Bush,AlGore,Merklová,Schwartzenberg a spol. Ti všichni patří k Bilderbergu. malé pravdy je třeba utajovat.Velkým nikdo neuvěří.

0 0
možnosti
JB

Jan Borovička

2. 9. 2008 22:46
Pozn.

 Hmmm, nekarmuji :-) Vite co? Zapomente na oteplovani a zkuste k tem vetam vzdy uvest nejaky konkretni priklad. Uvidime, co to udela... :-)

0 0
možnosti
S

Semper2

4. 9. 2008 16:59
Pár příkladů zde

Vím, že udávat jako zdroj informací str. na netu je trochu zpozdilé, ale přesto:

zajímavý US web s novým zeleným (anti) desaterem je zde : http://www.thegeorgiaguidestones.com/half_a_billion.htm

a zajímavý film zřejmě německé TV je k shlédnutí zde : http://www.youtube.com/watch?v=mSOQ2cpk45c

(o tajných experimentech geoinženýrů, spočívajících v úmyslném rozprašování oxidu hliníku a.j. do ovzduší. Taky jste si všiml jak dlouho se nyní drží na obloze kondensační pásy po přeletu tyskových letadel. Film je s německýcm komentářem , přímé výpovědi aktérů jsou v angličtině. A ještě jeden tady:

http://video.google.ca/videoplay?docid=1707673840718985864&q=Illuminaten%2C+video&total=135&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=7

0 0
možnosti
S

Semper2

2. 9. 2008 22:23
Za krysařem půjdou Češi až do trpkého konce...

Dobře napsáno, souhlasím, karma.

Ale přece jen poznámka. Trochu mě zarazila věta "... jsem na stopě něčeho důležitého ". Neurazte se, ale pokud si to budete skutečně myslet skončíte jako paranoik. Je jistě dobré sympatické a ve prospěch Vaší inteligence svědčící, že se těmito apod. věcmi zabýváte, ale nejste sám, na to pamatujte. Naštěstí si to uvědomuje stále víc lidí. Už před lety vydal signatář CH - 77 Martin Herzán knihu Totalitní světovláda. Píše o tom Buchanan i Ron Paul ( a to určitě nejsou neocons, ale skuteční křestanští konservativci ). Přečtěte si občas katolickou tradicionalistickou revui Te Deum. Nepopírám, že míti a navíc veřejně šířit názory podobné Vašim, je mnohdy riskantní (sám jsem to zažil ), ale není dobré propadat Herostratovskému komplexu : "já něco vím a musím to dát lidem vědět - jinak...".

0 0
možnosti
NB

j@ck

2. 9. 2008 19:51
-

Mne ty principy prijdou celkem rozumne. Pokud necemu ne plne rozumime, tak k tomu pristupujme opatrne. Sam se necim podobnym ridim instiktivne ve svem zivote. R^

0 0
možnosti