Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BANSS

bofums a nelvastní syn s.r.o.

28. 3. 2011 22:02
Tož synku, dyť ani nevíš, že zatím cos spal

tak ti BIS zamontovala štěnicu do prostaty a přesně víja frekvencu tvojého voléní maléj strany.;-)

0 0
možnosti
A

Angi

29. 3. 2011 8:03
Re: Tož synku, dyť ani nevíš, že zatím cos spal

Je opravdu naivní si myslet, že ta data nebudou zneužita. Neříkám, že je to primární účel sčítání, ale v dnešní době prostě nevěřím, že data neuniknou do soukromých firem.

0 0
možnosti
H

hafusak2

28. 3. 2011 21:31
Je vidět, že stačí tak málo:

Mít díru do zadku a žízeň - a hned každý takový ví, že sčítání je úplně na nic, zbytečné, ví nejlépe kam by se ušetřené peníze měly dát. Každý je tak přeplněn inteligencí, že je s podivem, že právě díky těmto lidem jako voličům máme takhle pitomou vládu. No nic, ego bylo nahoněno, zásluha pro IV. odboj už tu je, teď jen počkat proti čemu se bude bojovat příště.Rv

0 0
možnosti

Tramp_007

28. 3. 2011 20:33
Stačí juknout

na spřátelené weby a je to jasný. Nezbývá než doufat, že z toho autor vyroste.

0 0
možnosti
JT

čita

28. 3. 2011 20:29
Jako řádní občané

této země jsme se konečně dneska sečetli a nestačili žasnout nad bytovým či domovním dotazníkem.Předvyplněné údaje byly kupodivu správné,tak nechápu,proč je chtěli doplnit o údaje z naší kuchyně ,či zda je dům vůbec obydlen,když  se tam i topí a je tam trvale přihlášeno   X  lidí .To si mohl stát zjistit ze stejných zdrojů  od svých zaměstnanců .Na nechápavý výraz mého muže,nad počtem místností o té a té rozloze jsem  řekla,že stát  možná usoudí,že pro nás je to plýtvání místem a přidělí nám na byt někoho z utlačované menšiny.Jeho komentář  se nedá pubĺikovat a to,co nakonec  napsal do zmíněných kolonek,zavaří počítač .Ač je to vše pravda.

Svou povinnost vůči státu jsme splnili,do deseti let čekám od státu splnění toho,co k této akci nasliboval.Zlepšení dopravní obslužnosti,školku pro moje  budoucí vnoučata,lépe fungující státní správu.

P.S. snílkem jsem odjakživa,papíry na hlavu mám slíbené.

0 0
možnosti
JD

Jiří Duben

28. 3. 2011 20:22
nechápu...

proč s tím má pořád někdo problém, pokud sčítání lidu přispěje ke zlepšení života v nějakém směru ze strany státu, tak proč ne....a jaká práce navíc? jestli je to pro někoho "práce" tak to musí být asi hodně neschopný člověk, vždyť stačí sotva 5 minut, uděláte pár škrtanců propiskou nebo jako já, vyplníte pár kolonek na internetu......zamyslete se lidi, řešíte nesmysly, jsou tu důležitější věci, které si zasluhují pozornost...

0 0
možnosti