Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HP

DollyBastard

10. 10. 2009 17:40
dobry clanek, velmi zajimave tema, humus diskuze

lidi to ani nectou a hned spechaji do diskuze nadavat autorovi. Pane autore, je mi jasne, ze to bere silu, bavit se s lidmi, kteri nechteji poslouchat a chrli na vas jen urazky. Nepolevujte presto ve sve vuli, kdyby jen mala cast vasich ctenaru pochopila souvislosti, vyplati se to. Je to velmi zajimave tema, podane informace jsou sokujici (o to mene akceptovatelne pro nektere), jejich relevantnost si uvedomely clovek dokaze posoudit sam. Mozna bych necemu takovemu take driv zaryte neveril, ale nedavno mi muj kamarad vypravel, jak se on zucastnil demonstrace proti MMF v Praze. Jde o kamarada, ve ktereho mam 100% duveru. Rikal mi, ze drtiva vetsina demonstrantu byly naprosto nekonfliktni typy, ze jen par dementu tam neco demolovalo. Ale ti ze pry jsou vsude a nikdo je nezna. Nevim, jestli zna souvislosti, ktere tady uvadite, kazdopadne ho na to upozornim. Take jsem nedavno povazoval vsechny tyhle demonstranty za svolo, ktera si nejake to mlaceni zaslouzi.

0 0
možnosti
HP

DollyBastard

10. 10. 2009 17:52
Re: dobry clanek, velmi zajimave tema, humus diskuze

Kdyz mi ale kamarad (vedecky pracovnik, vyucujici na vysoke skole - to zde neuvadim, abych nejak machroval, jen abych zabranil narcenim, ze muj kamarad, je "jeden z nich") vypravel, ze vetsina demonstrujich je jako on, musel jsem se zastydet. Kdyz se clovek o dane tema nezajima, vzdy si udela na vec zkratkovity nazor. Ten se v tomto pripade vetsinou vytvari ze zprav mainstreamovych medii - rozmlacene vylohy, hazeni kamenu, to na cloveka udela dojem, ze jde o zver, ktera si byti zaslouzi. Docileni ospravedlneni mlaceni demonstrantu u verejnosti je jeden problem a velky, ale myslim, ze vetsi problem je ten, ze jsou demonstranti v ocich verejnosti zneverohodneni. Jejich nazory uz nikdo nebere vazne, media se o ne nezajimaji.At mi nikdo nerika, ze policie v dnesni dobe nema prostredky a moznosti, jak skupinku besnicich demolinstrantu (at uz clovek veri, ze jsou domluveni ci nikoliv) vyseparovat od zbytku demonstrantu, pozatykat ci tyto extremisty podchytit jiz pred akci!Tomu proste neverim

0 0
možnosti
H

Hmmhator

8. 10. 2009 11:22
Boze,

to je snad 3ti clanek za 3 dny na tohle absolutne okrajove tema... co si takhle jit ven zabehat a dostat trochu zdrave barvy do tvari?

0 0
možnosti
VN

VasekN

7. 10. 2009 15:40
:-)

Kdo dělá bordel ten dostane přes držku, myslím si že je to naprosto v pořádku a nevidím v tom žádný problém.

0 0
možnosti
PW

Paul Weiss

7. 10. 2009 17:27
Re: :-)

R^R^

0 0
možnosti
D

dr_NO_

7. 10. 2009 14:21
provokace

třeba to byli protekční provokátéři typu kateřiny žak

0 0
možnosti

lost

7. 10. 2009 14:09
ono záleží jaký pidižvík

dá policii politickou objednávku . na zbraních nezáleží . já zažil pidižvíka bolševickýho . nebyl jsem žádnej partyzán , ale vim jedno - dnes, to se to bojuje :-)

0 0
možnosti
RK

Radek0075

7. 10. 2009 13:49
Největší sranda byla při zasedání MMF v Praze.

To se smažky divili jak národ obdivoval policajty. Do dnes si pamatuju na nějakou Italku jak stála někde  v Praze na nějakym náměstíčku a řvala: "Dělníci všech zemí, spojte se";-D   Fakt si pro takové heslo nevybrala nejlepší zem.

0 0
možnosti
S

sedlak.cupera

7. 10. 2009 13:21
přesně tak

jsem proti použivání zvukových zbraní a podobných věcí, navrhuju těžké kulomety a plamenomety (tam kde to nepoškodí okolí). Nic jiného si ta svoloč, co většinou ani neví proč tam je, jen se jde pobavit děláním bordelu, nezaslouží.

0 0
možnosti
B

Bucharovic

7. 10. 2009 13:09
Aha...

Kolik že dnes stojí jeden gram hera a kolik jonit? Myslím, že se ptám toho pravého...;-D V.Kroupa

0 0
možnosti