Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PO

POToole

5. 3. 2008 22:01
Britska kralovska rodina

taky puvodne podporovala Hitlera, taky Stalin a mnoho jinych. No a co?

Zbytek clanku velice zastarale informace - 5 i vice let. Pro Bushe uz je tu pouze par nabozenskych fanatiku a jinych slaboduchych jedincu, s vyjimkou akcionaru olejovych spolecnosti atd.

Hesla typu Kdo neni s nami, je s teroristy Bush pouzil po napadeni Iraku, tedy v dobe, kdy melo mnoho lidi napadeni dvojcat jeste v zive pameti...

A ze je prezident USA velitel vojska a ma jako jediny pravo vyhlasit valku vi snad kazde dite...

0 0
možnosti
MAA

Monstrum Anonymič Anonymov

26. 2. 2008 9:16
Ještě mi v tom chybí

Vesmírní lidé, ale jinak je to  ok :-)

0 0
možnosti

slidil

26. 2. 2008 8:39
diky za skvely clanek

zejmena ta pasaz z projevu Goeringa je vynikajici, jak se presne hodi na mistni fanatiky z jakekoliv strany.

0 0
možnosti

Barry Goldwater

26. 2. 2008 8:31
Vynikající článek

Autore, prosil bych nějaký odkaz na pořad BBC, který upozorňoval na přípravy provedení nacistického puče v USA Bushem starším a popis mechanismu takového puče. Předpokládám, že víte, co je nacismus a jak funguje státní zřízení v USA. Děkuji.

0 0
možnosti

Glock

26. 2. 2008 8:33
Re: Vynikající článek

autor konspiruje v každém blogu Rv

0 0
možnosti

Glock

26. 2. 2008 8:27
BBC

BBC už není, co bývávalo (před 15 lety). Už se jim nedá věřit.

Jinak nesouhlasím, důvody rozebírat nemusím, p. Cvek to shrnul dostatečně.

Učit se, učit se, učit se. Potom, možná, nenapíšete takovou úvahu.

0 0
možnosti

Glock

26. 2. 2008 8:32
Re: BBC

Ajaj, pan autor je spiknutolog. To jsem si mohl ušetřit psaní názoru. Rv;-)

0 0
možnosti
RR

rezjir

26. 2. 2008 7:19
Existuje model lidského chování

v oblasti ekonomické psyhologie (autoři byli vyznamenáni Nobelovou cenou), který vámi uvedené jevy vysvětluje. Jde tu o to,že jednotlivec daleko silněji poziťuje hrozby než příležitosti. To znamená, že se daleko silněji snažíme vyhnout předpokládanému  zlu než dosáhnout nějakého dobra.

0 0
možnosti
BB

baggerfuhrer

26. 2. 2008 1:56
Mixle v pixle

Mozna vas ceka poznani a smireni s tim, ze clovek je jak bytost, ktera ma moznost vytvorit neuveritelne nadherna dila v nam znamem vesmiru, tak nejkrutejsi krveproliti z nejbanalnejsich pricin. Jen potrebujete mit s cim srovnavat, dle meho nazoru. Nic ve zlem.  "To kdyz rekl "Budto jste s nami nebo s teroristy". To jsem skutecne neveril, ze to takhle nekdo muze rict. " to je celkem znama hlaska komousu "kdo nejde s nami, je proti nam". Kdo ji zna, tomu zamrazilo. Me taky, protoze to uz znam. Jen v pripade USA to nikdy nenabralo takovou cestu, jako v pripade bolseviku v evrope. Co se tyce "koncentraku", obavam se, ze vetsina tech, co o Guantanamu mluvi jako o koncentraku, slusne receno " zamenuje Osvetim, Dachau, Treblinku, Sobibor, Bergen Belzec a par dalsich" za izolaci. Vecne vzato, je to podobne, jak tady pan Banga mluvil o koncentraku v Letech. Pro nej je koncentrak i pracovni lagr. Pro me je koncentrak lagr, kde se cilene upracuju k smrti, nebojsemzlikvidovanskrzeurcenitoholagru. 

0 0
možnosti
JM

Jiří Míka

26. 2. 2008 2:16
Re: Mixle v pixle

kdyz jsem psal o koncentracich tak jsem nemel namysli Guantanamo ani tajne veznice(o kterych vlastne vubec nic nevime),  ale koncentraky stavene ve statech USA.

pracovni tabory se tam take zarizuji. vezni z normalnich veznic maji byt presouvani na pracovni tabory na americkych vojenskych objektech. (oficialne Civilian Inmate Labor Program)

O Guantanamo se mluvi trochu, o tajnych veznicich zridka a o techto koncentracich vubec.

0 0
možnosti
JV

klv

26. 2. 2008 0:40
pěkná

snůška myšlenek které spolu soutěží o místo na slunci, ale jádrem všeho je přirovnávání americké administrativy a jejího presidenta k  nacistické vládě a k Hitlerovi,  sice se autor dušuje že vlastně proti USA nic nemá, ale vlastní slova ho usvědčují ze lži,  je mi moc líto ale svět není plný všeobjímající lásky vznikající z meditací ale zato je plný násilí, falše  a mocichtivosti

0 0
možnosti
JM

Jiří Míka

26. 2. 2008 2:10
Re: pěkná

svet je takovy jaky si ho udelame

0 0
možnosti

PhDr. Herman Cvek, historik

25. 2. 2008 23:49
Slovo od srdce

Uz Vas prvni odstavec je lez. Nez neco preberete z internetu (nebo z nejake knihy) - mateli zajem o skutecnou pravdu a fakta - overte si to u historickych zdroju (Kongresova knihovna, vedecka pojednani analitiku form;ze Zapadu i z Vychodu], svedectvi pametniku, atd.) Takto blabolite jako pitomecek, ktery si na internetu pretetl jak nekde pristali mali zeleni muzickove z Marsu - a bude vyhlasovat za historicky fakt.

Vase psani ma podton schizofrenie a nepomuze Vam zadne 'okecavani' - ze nemate nic proti USA.

Mate, a hodne chlapecku - zapsklou zavist, obrovskou neznalost a bujnou fantazii. Mimochodem o terorismu nic nevite, mate to vsechno popletene a jste samozrejme fascinovan vsemi temi posuky co se v tom vyzivaji.

Neminim to ironicky - ale urcite by Vam pomohla konzultace s lekarem. X

0 0
možnosti

petr stursa

26. 2. 2008 0:34
Re: Slovo od srdce

ten prvni odstavec je podobnym textum blizky i stylisticky. Nerikam, ze je to okopirovane, ale vypada to, jakoby autor hodne podobnych veci cetl a asi se mu to prilis zalibilo, ze se na to diva nekriticky. Pak clovek uveri vsemu.

0 0
možnosti

Pes

25. 2. 2008 23:06
Ej, paranoia moja ....

:-)Moc hulíš, nech toho

0 0
možnosti