Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Míko,máš pravdu ,jsi naivní a ještě k tomu píšeš nesmysly

0 1
možnosti

Bezpečtnostní a zpravodajské služby neselhaly, jejich úkolem je mít včas informace o hrozícím nebezpečí. To splnily. Jenže zodpovědní činitelé jako obvykle strkají hlavu do písku, protože se bojí jakkoli zasáhnout, aby nebyli vystaveni kritice (nebo v horším případě nechtějí zasáhnout, protože vyděšené a názorově roztříštěné obyvatelstvo se lépe ovládá a obírá). Navíc odpovědní činitelé většinou nepatří do skupiny obyvatel, které hrozí nebezpečí.

Bezpečnostní a zpravodajské sluby nepotřebují větší pravomoce (i když by je jistě neodmítly), potřebují aby jim vlády naslouchaly, jejich varování braly vážně konečně něco udělaly.

0 0
možnosti

J58i67ř95í 78M17í41k43a

21. 1. 2015 18:38

No co jsem zatím v posledních dnech z médií slyšel, tak jim politici chtějí dát větší pravomoce. Dokonce také zazněly úvahy o znovuzavedení kontrol na hranicích v Shengenu, což zní šíleně.

Zpravodajci sami o sobě po větších pravomocích možná nevolají. Ale jak moc se teď řeší větší pravomoce a zároveň ignoruje, co se tam vlastně odehrávalo, je takový zvláštní, ale zároveň typické.

Já bych se vůbec nevidivil, kdyby ti teroristi dostali zbraně přímo od francouzské policie. Tak už to v řadě případů bylo. To mají být tzv. Sting operace, kdy vnuknou a dovybaví nějaké mladíky, a pak je teoreticky zavčasu zatknout při činu. To pak není divu, že to nikdo z oficiálů nechce moc veřejně rozebírat. Připomnělo mi to, jak Česká policie či kdo dal na letišti nějakému Slovákovi do kufru výbušniny, aby prý otestovali bezpečnost letiště. On dorazil do Anglie, a tam byl zatčen. Na dálku se to pak policie snažila dožehlit, ať ho pustí, že si jen tak hráli :-) 

Je skutečně otázka, jestli by tu vůbec nějaké útoky byly, kdyby se nich státní složky aktivně nepodílely. Žádný autentický ještě asi nebyl.

1 1
možnosti
Foto

Pane autore! Z jakého důvodu Vaše stránka požaduje uživatelské jméno a heslo autorizace?!!

2 0
možnosti

J22i76ř48í 84M71í33k49a

21. 1. 2015 13:42

Web mi takhle zablokoval hosting, protože byl napaden spamem.

0 0
možnosti