Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

V jediné věci s vámi souhlasím bezvýhradně , a to že daně jsou třeba snižovat. Bez ohledu na cokoliv. Neexistuje žádný dobrý důvod pro zvyšování daní. Každý kdo zvýší daně udělá špatnou věc.

0 0
možnosti
JM

J87i45ř13í 29M44í30k30a

11. 7. 2013 14:31

Zvyšovat daně při už tak velkém zdanění se jeví opravdu nesmyslně. Jinak by lidé měli přestat platit daně úplně (jako forma stávky), a pak můžeme zreformovat cokoliv. 

Fisher teď, když má být ministrem financí, najednou získal 5,3 milionu Kč za šest dní :) Tady je to už každému jasné, že je to celé zkorumpované, ale stačí jen dobrovolně nepřihlížet.. stačí neplatit daně hromadně. Nebo jiným způsobem projevovat občanskou neposlušnost.

0 0
možnosti
MP

Jak jsou pravdoláskaři čestní? V Brně bylo referendum, má-li se nová ulice, kde je Divadlo B. Polívky, jmenovat podle VH. Referendum dopadlo v neprospěch VH. Pravdoláskaři, hlavně zelení řekli, že žádné referendum nebude. Nakonec po bouřlivé diskusi se dospě+lop k závěru, že referendum bude. Záměrně se daly na výběr mimo jména VH i jména zcela neznámá, takže někdo bude jmenovat 1.,a někdo 2.neznámé jméno, takže je pravděpodobnost, že vyhraje VH. Je nepochopitelné, že v místech, kde je divadlo B. Polívky, nikoho na radnici nenapadlo jméno pravého Brnáka, který v tomto divadle hrál-Franty Kocourka.

1 0
možnosti
MP

O 11.září se může každý na internetu dozvědět víc, bude-li chtít a je-li přitom schopen přemýšlet. Krásný důkaz, že jsou media někým-NWO- řízena-Při úmrtí HV byly na všech TV stanicích zprávy celou půlhodinu a celých šest dnů za sebou jen o VH. Dokonce i na Nově nebyla jediná nehoda či vražda celých šest dnů. Tyto zprávy byly jen o jediném člověku, nic jiného se nikde ve světě celých šest dní nestalo. Pokud ani ted někdo nechápe, že jsou media ovládána, tak tomu už není pomoci.

0 0
možnosti
RK

To jistě. A nejen na internetu. Dokonce je i spousta dokumentů, které spousta TV stanic vysílala. To je ale divný že to lze. Bavíme se tady o lidech, kteří můžou lusknutím prstů zlikvidovat jakoukoliv internetovou stránku, nebo dokonce člověka, který za ní stojí. Václav Havel je legenda. Ať si o něm a jeho životě může každý myslet co chce, je to jedna z mála osobností, která nás ve světě proslavila. Je to člověk, který se dostal do učebnic, je to symbol. Je zcela logické, že pokud zemře bývalý prezident republiky, navíc taková osobnost, pak o něm bude vysíláno hodně dlouho. Živě si dokážu představit, o čem teď vysílají TV stanice v JAR.

2 0
možnosti
KB

Ono je to jednoduché. Od počátku lidstva, byl svět vždy pro mnoho lidí velice složitý. Takže část lidí se spokojila s myšlenkou, že vše řídí bůh. Bůh ovšem již pro velkou část západní populace přestal existovat. Tak jim toho boha nahradily různé konspirativní teorie, bilderbergy a podobně. Prostě někdo, kdo řídí celý svět. A jednoduchý člověk má po starosti a ještě vypadá jako ten chytrý a přemýšlivý, na kterého si jen tak "nepřijdou".

0 0
možnosti
RK

Médií je moc a zpráv je tolik, že už nikoho nezajímají. Inzerentů ubývá a tím pochopitelně i peněz. Teď se mocní rozhodli, že investují do senzací. Vytvoříme fikce, co by kdyby, sice ty teorie mají díry, ale to je jedno. A tak budeme vydávat knihy o 11. září, o Elvisovi, o vesmírných letech a penízky se povalů. Pitomců jako je autor článku je naštěstí dost a mnozí jsou ochotni za Sci-fi platit. :-)

2 1
možnosti
JM

J84i54ř87í 57M35í64k68a

6. 7. 2013 15:54

No ale ty války jsou skutečné? Tak ani ne tak senzace jako nepohodlné názory. Na Kosovo,povstalce v Libyi, Sýrii.. Vás ještě ty války baví?

0 0
možnosti
LF

Je to logické, že lidé přestávají důvěřovat médiím. Děje se tak na základě dlouhodobější zkušenosti. Když například máme ve vládě dva členy Bilderbergu, a téma Bilderberg je přitom v médiích tabu, je jen otázkou času kdy se lidé začnou ptát po nějakém rozumném odůvodnění. Pokud ho nedostanou, důvěra se ztrácí a bude těžké ji obnovit.

0 1
možnosti
RK

A zas tady máme Bilderberg. Furt nechápu, proč najednou tolik lidí proti tomu klubu, kde se chtějí setkávat lidé co něco znamenají, tolik toho má.

2 0
možnosti