Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Islam a islamske zeme, pedofilie

Je s podivem, kolik je zde odborniku na Koran, kteri i samotnym zdejsim Muslimum vysvetluji, o cem je Koran. Presto jsem zil v predstave, ze vsechna nabozenstvi a s tim souvisejici prastare texty jsou predmetem vysokoskolskych studii teologie a jinych expertu. Stejne tak ten zajem o lidska prava v islamskych zemich a vytahovany a extrapolovany pripad zneuzivani 8mi lete holcicky jejim manzelem v Jemenu spolu s vyzdvihovani nasi kultury jak my jsme ti vyspeli.

Kdyz zde pisi mistni Muslimky, je jim v pripade neurazlivych komentaru vysvetlovano, ze nikdo nema nic proti jejich vire a ze jim udajne nikdo nebrani mit zde svou viru, ale v tom samem odstavci ten samy clovek psal, ze jak muze ocekavat, ze bude tolerovat viru, ktera je zalozena na nenavisti a pozadavku ovladnout svet Islamem. Tim dotycny doslova poprel jeho puvodni tvrzeni ("nic proti vasi vire"). Nikdo tuto viru zdejsim Muslimum nezakazuje, ale ono ocernovani a haneni na internetu samozrejme svou roli hraje. Hraji i takovou roli, ze pri sireni nenavisti nakonec lide mohou byt svolni prihlizet, jak se zde bude dit to same co v Americe co do zavirani Muslimu do veznic a jejich lecba v zadrzovacich taborech. To vzdy vede pri vireni teto paranoii.

Ja bych se asi take citil nesvuj, kdyby o me nekdo siril, ze jsem vrah a, ze kuju nejake pikle. Napsal bych jak vnimam Koran ja.

Vsimli jste si, ze se jeden z nejvyznacnejsich predstavitelu Muslimu v Britanii nechal v mediich slyset, ze o zadne Al Kaide nikdo z Muslimu koho zna nikdy neslysel? Jenze vetsinu lidi popirani Muslimu vubec nezajima.

Radeji dodavam, ze si nemyslim, ze nejsou islamsti extremiste, ale ja nevim ja mam treba kamarada, ktery se o Islam zajima a rad by jednou podnikl cestu do Meky. Urcite to neni zadny terorista a pokud vim, tak je to normalni Cech.

Nechci se zabyvat Koranem, protoze zde nejsem odbornik, neudelal jsem svuj domaci ukol a neverim, ze ti co si precetli jeden clanek s citacemi z Koranu, tim svuj domaci ukol splnili.

Jen bych se rad vyjadril k pripadu 8mi lete holcicky. Teze, ze sex s detmi je v jejich kulture normalni, se mi nezda moc pravdepodobne, ale ikdyby to byla v nekterych zemich pravda, tak myslim, ze nam do toho nic neni, jak si dane regionalni kultury interpretuji Koran nebo pravo. Napriklad takovi indiani v Peru take maji sex s detmi, jak jsem slysel z vypraveni jednoho cloveka, ktery tam nejakou dobu zil a ozenil se s peruanskou indiankou (ktera ovsem ale ziskala vzdelani v nejake tamejsi krestanske skole).

Pripada mi dost podivne vyzvihovani nasi kultury a na zaklade toho vytvareni dojmu, ze Islam je hrozba ve vsech smerech. At si delaji co chteji. My jsme snad nejaka autorita pres moralku? Mame tam poslat armadu je zachranovat, jak se bezne tyto veci resi? Bohuzel toto straseni casto vede presne k tomuto jedinemu zpusobu reseni, kde svou moralku a demokracii povysime natolik, ze se citime opravneni je zachranovat silou. Ano je urcite dobre skrze Amnesty International se snazit obeti bezpravi ve svete branit, ale bohuzel rada lidem tyto veci slouzi jen jako pohon pro jejich nenavist a valecne bubnovani.

A u nas se zadne zneuzivani deti nedeje? Opravdu? Kdo si je tim jisty? Krestansti knezi nezneuzivali v deti? A politici? Psal jsem tu o tom clanek a rada lidi se mi vysmala. Co ty pripady, kde napriklad kongresman vedome toleroval znalost o probihajicich obchodovani s lidmi a detmi na sex? V nejednom pripade, v mnoha. Takove ruzne aferky, ktere hned vymizi. A co ten velmi medializovany a vlekly pripad tusim belgickeho pedofila, ktery urady dlouho odmitaly vysetrovat? Proc to odmitali vysetrovat? Protoze ten clovek se podilel na obchodovani s detmi a lide ve vysokych mistech byli do toho zapleteni take? Pozdeji tento nakonec po nekolika letech usvedceny pedofil prohlasil, ze byl soucasti velke skupiny, do ktere patrili ruzni vysoci politici, bankeri a jine vlivne osoby. Jedna podivnost za druhou, jenze my prece vime, ze v nasem svete, kde vladne 100% korupce, je prece nemozne, aby pri te plne 100% korupci bylo mozne neco takoveho utajit. Nekteri doufaji, ze to neni 100% ale 99,999%, a ze v tech 0,001% pripadu existuje nejaka spravedlnost.

Vyzvihovani nasi zvracene kultury poukazovani na zvracenosti nekde jinde. Ach jo. Cely tenhle svet je jedno bidne misto a hledanim nepritele rozhodne nic nevyresime. Nemuzeme generalizovat. Nemuzeme vsechny politiky podezirat z pedofilie, ale stejne tak nemuzeme jen tak nad tim mavnout rukou, ze my jsme ti osviceni spravedlivi, kde je neco takoveho nemozne. Senator DeCamp byl jineho nazoru.

Napriklad pan Buffet, ktereho nam zde nabizi iDnes dole v doporucovanych clancich jako bezuhonneho miliardare, ktery ma dle onoho clanku zcela ciste svedomi. A pritom prave pan Buffet je dle DeCampa ponekud podezrely z obchodovani a zneuzivani deti z charitativniho detince BoysTownu v Omaze ve state Nevada. Udajne usporadal take oslavu narozenin souzeneho republikana Larryho Kinga, o kterem ale soud rozhodl, ze udajna sit detske prostituce je "dukladne vypracovany podvod", zadne o nic podrobnejsi vysvetleni celeho pripadu. Podezreni a svedectvi deti - obeti.

Byl o tom i natocen dokument Discovery channel, ale na natlak ho stahli z programu (zde je online ). Nam ovsem staci rozhodnuti soudu, ktery bez jakehokoliv vysvetleni celou vec oznacil za podvod.

Presto svedek Paul A. Bonacci, udajna obet, vyhral milion dolaru odskodneho, protoze se Larry King (ne ten ze CNN) nedostavil k soudu. Larry King sedel ve vezeni za spiknuti, zproneveru a falsovani dokumentu 15ti lety trest. Larry King obvineny ze sexualni zneuzivani, fyzickeho tyrani, vymyvani mozku a satanismu se rozhodl namisto obhajoby zaplatit ten milion dolaru.

Mezi obvineni patrilo, ze tato sit prostituce zasahovala az do Bileho domu k osobam George Bush seniora a jinych VIP. Bylo by prekvapenim, kdyby ve svete, kde vladne 100% korupce, byl soud opravdu objektivni a spravedlivy? V pripade, ze jde o takto zavazne obvineni? Tento pripad se tehdy dostal na titulni stranku Washington post, jenze soud nakonec rozhodl tak jak rozhodl a cela vec utichla.

Pripadem se take zabyval Ted Gunderson, byvaly agent FBI, ktery take poskytl vice informaci a sveho rozhorceni nad tim, co objevil.

Vice zakladnich informaci zde : http://en.wikipedia.org/wiki/Lawrence_E._King

Pro me tu pusobi velmi podezrele a vzhledem k tomu, ze to neni jedina podivnost v pripadech pedofilie a tolerovani teto veci politiky a policii jako v pripade "slavneho" belgickeho pedofila Marka Dutrouxe , o kterem jste jiste slyseli asi pred rokem v televizi. Uz vam ale nerekli ty podivne okolnosti okolo.

Vice v mem starsim clanku: http://mika.blog.idnes.cz/c/21285/Je-Britney-Spearsova-obeti-vymyvani-mozku-v-projektu-Monarch.html

A pripad katarskeho prince. Myslite, ze je nahoda, ze unikl trestu? Neco smrdi ve state Danskem...

Tedy davat nasi kulturu nad jinou a ohanet se moralkou mi pripada smesne, kdyz ani ti sami lide nejsou ani ochotni pripustit, ze by ruzni nadlide v politice mohli byt tezci zlocinci. Je zvlastni, ze v pripade islamskych zemi staci jediny pripad nejakeho obvineni a cela vec je jako samozrejmost extrapolovana na celou islamskou kulturu bez vyjimky. Ale u nas ne, to je prece nemozne, to by se prece neutajilo. To by bylo prece spravedlive odsouzeno, jak je tomu u nas vzdy! A pritom jsme denne svedky korupce ve zcela mensich trestnych cinech. Treba priklad LTO - lehke topne oleje, novinar Hynek z Ceske televize celil vyhruzkam zabiti. Vlada je podle me mafie a zrejme zadna vlada na svete neni vyjimkou.

"Vlada neni resenim nasich problemu. Vlada JE ten problem."

Ronald Reagan

Autor: Jiří Míka | úterý 15.4.2008 20:15 | karma článku: 17,69 | přečteno: 2971x
  • Další články autora

Jiří Míka

Opozice opovrhuje nápadem diskuze expertů

Dnes se měla konat v poslanecké sněmovně debata odborníků na téma COVID-19, kterou dohodlo hnutí Blanický manifest s premiérem Babišem. To rozčílilo opoziční strany jako ODS. Sebe označili za lepší lidí k diskuzi.

16.2.2021 v 14:04 | Karma: 22,32 | Přečteno: 809x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Babiš a Hamáček jsou ochotni porušovat zákony

Lidi jsou měsíce nuceni dodržovat všelijaká nařízení, ale Hamáček dokonce otevřeně přiznává ochotu jít proti Ústavě, což je nejvyšší zákon. To vypadá na rozvracení republiky ve stádiu plánování.

13.2.2021 v 21:22 | Karma: 24,38 | Přečteno: 584x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Světoví lídři volají po změně podstaty lidství a zrušení osobního vlastnictví

V reakci na COVID-19 se na letošením setkání v Davosu mluvilo o kompletní reorganizaci společnosti a formy vlády. Korporace by měly získat možnost vytvářet legislativu a tím zajistit vládu lidu. V 2030 už nemá nikdo nic vlastnit.

1.11.2020 v 23:41 | Karma: 33,62 | Přečteno: 3738x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Kdo je všechno vševěd?

V zemi, kde zakázali zpívat, se přitvrzuje a přitvrzuje pod různými záminkami. Jeden den slyšíme, že v obchodech je malé riziko přenosu viru (víte kterého) a doslova druhý den jsou obchody zakázány. A kdo tomu nerozumí, je zrádce.

22.10.2020 v 16:21 | Karma: 14,15 | Přečteno: 326x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Austrálie a Nový Zéland se propadly do otevřené totality

Během časů "Korony" zintenzivnila debata o lidské svobodě. Někteří ji ale vnímají jako hloupý výkřik potížistů, který je zatěžko si nasadit náhubek, když je tolik vědeckých prací ukazují na jeho zdravotní pozitivní efekt.

4.9.2020 v 15:27 | Karma: 29,18 | Přečteno: 1866x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

NATO by Rusy porazilo, Putin má jedinou naději, řekl polský ministr zahraničí

26. dubna 2024  12:04

Rusko by se mělo bát Severoatlantické aliance, protože ho v případě střetu s ní čeká „nevyhnutelná...

Pokleknete a budete prosit. Generál slíbil zničit NATO do roku 2030

24. dubna 2024  21:21

Velitel čečenských sil bojujících na Ukrajině a věrný obdivovatel ruského prezidenta Vladimira...

Von der Leyenová s kampaní navštívila Prahu, na Národní třídě čepovala pivo

30. dubna 2024  17:58,  aktualizováno  21:38

Předsedkyně Evropské komise Ursula von der Leyenová v souvislosti s předvolební kampaní Evropské...

Na čarodějnice padaly teplotní rekordy. Ve Žďáře od vatry vzplála tráva

30. dubna 2024  18:41,  aktualizováno  21:28

V poslední den měsíce dubna se na řadě míst koná tradiční pálení čarodějnic. Středočeský kraj však...

Češi chtěli odříznout proruského Ukrajince, zastání našel na Slovensku

30. dubna 2024  20:56

Proruský ukrajinský politik a podnikatel Arťom Marčevskij, kterého česká vláda minulý měsíc...

Měli „rozjasnit každodenní život v boji“. Pávi vyvolali smršť nadávek na Putina

30. dubna 2024  20:55

Vedení zoologické zahrady v ruském Lipecku dostalo podivný nápad se taky nějakým způsobem zapojit...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!