Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

Semper2

15. 5. 2008 18:59
Tentokrát ne zcela chápu tok vašich myšlenek...

Nějak jsem v proudu času přehlédl tu "genocidu komunistů"... Anebo jste chtěl napsat komunistická genocida - prováděná na křestanských Ukrajincích ve 30.letech Stalinem , nebo komunistická genocida v Kambodži,Etiopii, Číně apod. ? Že by snad oulitba jakási ?

0 0
možnosti
JM

Jiří Míka

16. 5. 2008 1:48
Re: Tentokrát ne zcela chápu tok vašich myšlenek...

Mám namysli vyhlazování komunistů , pokud mě pamět neklame šlo o jeden milión lidí, general Sudharto (?) , dosazeny zapadem, CIA mu po jeho dosazeni dodala i seznam lidi, ktere doporucovala popravit.

v nicem se to neliso od toho co delal hitler.. jejich potlacovani bylo skutecne nemilosrdne. to mam z jednoho dokumentu jedne britske televize. mam dojem, ze byly pouzity i plynove komory ale obecne se da hovorit pouze krutem vyhlazovani. neverim ze v tehle atmosfere bylo vubec jiste, ze ti lide byli komuniste vzhledem k tomu, ze v mekci forme k necemu takovemu doslo v USA v ere MacCartismu, kde dochazelo k podobnym tribunalum jako dnes, lide se udavali za komunismus kdyz zacli vybocovat.. pak se to ale zlomilo, mozna dost kvuli jednomu reporterovi. byl o tom film od George Cloonyho . tomu tehdejsimu reporterovi, kteri ostre sil na stranu vlady se dnes podoba reporer jistzy reporter MSNBC   on sam o sobe rekl, ze si z toho reportera z erz McCartismu bere priklad.to byla hysterie

0 0
možnosti
L

littlemisssunshine

15. 5. 2008 16:40
Vazeny autore,

Prince Philip by mel radost, ze jste prvni (a asi jediny) kdo ho bere vazne a doknce ho cituje! ;-D

Je videt, ze o nem moc nevite. Tady si prectete ty jeho vyplody (nejlepsi je ten, kdy se zepta Cinanu, jestli taky bude mit sikme oci jako oni, kdyz tam bude bydlet delsi dobu........anebo kdyz se zeptal kralovny, kde koupila ten klobouk po korunovaci....samo, ze mela na hlave korunu.....).

http://listverse.com/humor/top-15-quotes-of-prince-philip/

0 0
možnosti
JS

Kolumbo

13. 5. 2008 10:41
Míka nebo pako?

Stejné zacházení vůči všem? Opravdu? Pokud bude žít sto lidí na sto km čtverečních a dalších sto lidí taky na sto km čtverečních, přičenž za dvě generace je těch prvních zase jen sto, ale těch druhých deset tisíc, všude spoušť, mají hlad - má ta první stovka právo hájit svůj životní prostor nerbo ne? Může druhým zasahovat do jejich množení? A když ne, musí jim pomáhat, popřípadě se vzdát části své země a odsunout za cenu vlastního zničení  katastrofu hlupáků o pár dalších let? Já jsem pro právo na obranu, i preventivní! V případě jiných živých tvorů se nijak nežinýrujeme - kvůli efemérní hrozbě ptačí chřipky jsme už preventivně vybili miliony ptáků a nemáme s tím, zdá se, žádný problém. Populační růst divných etnik a věřících obskurních kultů ohrožuje náš způsob života mnohonásobně více než ptačí chřipka a nejen že proti tomu neděláme nic, naopak, ještě je živíme a podporujeme!

0 0
možnosti
JM

Hucul

13. 5. 2008 9:28
Eh...

... zrovna Vy nam tu mluvte o zkratkovitem uvazovani... Obcas se fakt vyjadrujete jak dojicka v prechodu.

0 0
možnosti
JC

Jarcho

13. 5. 2008 8:59
Nacisti i ekologisti táhnou za stejný provaz.

Obojí chtějí lebensraum. Nacisti i ekologisti chtějí vyhubit většinu lidstva. Ani jedni z nich se tím netají.

0 0
možnosti
JPG

Jean Paul Gaultier

13. 5. 2008 7:40
Bilderberg conference 2008

http://www.bilderberg.org/2008.htm

0 0
možnosti
JPG

Jean Paul Gaultier

13. 5. 2008 17:45
Re: Bilderberg conference 2008

volby v Srbsku dopadly dobře, je načase Srby spreavedlivě potrestat

http://www.bilderberg.org/2008.htm

http://www.b92.net/info/komentari.php?nav_id=298338#hrono

0 0
možnosti
PS

xlb2

13. 5. 2008 7:16
a nejak nechapu "genocidu komunistu"

vzhledem k tomu, ze u nas uz jsou temer na vymreni nikdo jejich genocidu urcite neplanuje.

na druhou stranu s ohledem na skutecnost, ze komunisticti diktatori maji na svedomi mnohem vice obeti nez ti fasisticti, mely by se komunisticke strany jednou pro vzdy zakazat.

0 0
možnosti
JM

Jiří Míka

13. 5. 2008 10:18
Re: a nejak nechapu "genocidu komunistu"

mluvil jsem o genocidě v Indonésií a námi podporovaným diktátorem Sudhartem. a to proto, že se ta genocida týkala komunistů. tím se posvětila na dobrou věc.

0 0
možnosti
GKB-

Glock každopádně bez -e

13. 5. 2008 6:43
Vida

Ten pán, o kterém je článeček, se rozhodně neumí korektně vyjadřovat. Je tím proslulý. Jeho bonmoty jsou tak nekorektní, že většina z nich vyvolá skandál. Jen se divím, proč autorovi vadí až dnes.

0 0
možnosti
PK

Prubojny___kapitalista

13. 5. 2008 6:32
Na ja, aber

planeta je skutečně přelidněná a nynější situace, kdy pár desítek milionů produktivních a pracujících evropanů a američanů krmí  kromě armády lemplů, parazitů a vyžírků ve svých státech, kteří se rekrutují z převážně etnických menšin a přistěhovalců i polovinu Asie a skoro celou Afriku je dlouhodobě neudržitelná.:-) V souvislosti s tím, že Afriku dotujeme už 60 let, hlad je tam pořád stejný a přes pohádky leváckých organizací o tom, jak ročně umřou miliony černoušků hlady jich najednou máme přes miliardu to skutečně v budoucnu růžové nevidím, takže ten vir není zas tak úplně košer. Možná by stačilo v Africe neutápět miliardy USD a EUR na léčbu AIDS...škoda těch peněz.:-)

0 0
možnosti
JC

Jarcho

13. 5. 2008 9:01
Na planetě je příliš málo lidí.

Podaří-li se populaci zvýšit, dojde k tak výraznému pokroku vědy a techniky, že se naše kolonizační expanze do vesmíru bude moci stát skutečností.

Po celé dějiny lidstva platí zcela neochvějně - čím je lidí více, tím se mají lépe.

0 0
možnosti
DN

dneu

13. 5. 2008 5:17
tento článek je takovou snůškou nehorázností,

že mi to nedá a prohřeším se předsevzetí na hlupáky nereagovat. Filip se narodil jako princ řecký a dánský z šlechtické větve Schleswig-Holstein. Vzdělání se mu dostalo v Německu a ve Skotsku. Jeho 4 starší sestry si vzaly německá princátka, 3 z nich vstoupily do NSDAP. Sofiin manžel Christoph Hesse se stal šéfem Goeringovy rozvědky. To vše je pravda. Princ Filip byl v Německu v roce 1937 nikoliv na svatbě, ale na pohřbu sestry Cecilie. Bylo mu tehdy 16 let. V knize Royals and Reich nemluví o svém obdivu k nacismu, ale vysvětluje, že chápal proč byl přitažlivý pro spousty normálních Němců. Po rozvratu Výmarské republiky začaly zase jezdit vlaky na čas je bonmot.. Celou válku strávil Filip jako námořník, od nejnižší důstajnické pozice až po kapitána torpedoborce. Zůčastnil se bitvy o Krétu a válčil na všech oceánech. Jako námořník se vyjadřuje dost drsně a se suchým, v dnešní době politické korektnosti, šokujícím humorem. Ekologií se zajímal dříve než se to stalo modou. Rovnej chlap

0 0
možnosti