Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Aspoň je vidět a nejen na vašem blogu, jaký je pan Jandák vizionář.. Věděl to předem, kam ho všichni pošlou, ale nedbal.. To už signalizuje jistou otrlost.. Ale i Paroubek byl svého času takhle namachřený a taky nakonec ostrouhal mrkvičku.. Snad to voliči brzo Jandákovi přičtou k "dobru"..:-)

1 0
možnosti
PH

P71a40v70e84l 76H11e64m29e67k

3. 12. 2014 14:45

Bravo autore. Karma jako prase:-)

0 0
možnosti
AJŘ

Já bych vůbec jako podmínku kandidatury stanovila nejméně 6 měcíců u kasy v supermarketu, u pasu kdekoliv, či práci v dílně, studené kuchyni, či v pekárně. A kdo by se chtěl vyjadřovat k rómské otázce, bez půlročního bydlení v jednom domě, by neměl šanci.

To by byla ta nejmenší kvalifikace, aby ti joudové věděli o čem vůbec mluví.

2 0
možnosti
AJŘ

Třeba by pak leckterý kandidát opravdu šel raději do důchodu.

1 0
možnosti
MW

příště třeba takové lidi nevolit!!

2 0
možnosti
Foto

Skvělý blog a velmi výstižné. Už jsem někde v diskuzi napsal něco o vyžírkovi Škromachovi. Jandák už mu tvrdě šlape na paty.:-) Kdo volil socdem, volil, bohužel, i tyto dvě trapné vyžírky.R^V

2 0
možnosti
Foto

Karma. Pana poslance Jandáka bych ale neposílal někam PRACOVAT , neboť by ho velmi pravděpodobně hnali pryč . Notabene , má důchodový věk , nechť si užívá penze. Může se ohlédnout za "skvělou" hereckou kariérou , kde vytvořil řadu zapomenutelných rolí.

Tu největší , velmi tristní , vytvořil ve funkci ministra kultury. Vskutku platilo : kozel zahradníkem. Jeho výkony za řečnickým pultíkem mně již několikrát zpestřily nudnou noční službu ,když jsem zrovna neměl co na práci a jen tak po očku sledoval vysílání ČT 24. Prostě héééérec.:-)

3 0
možnosti
PP

Az poslanci budou mit nejakou osobni odpovednost za to ze hlasoval pro spatny zakon, tak klidne at jim pridaji. To se vsak nikdy nestane !!! Taky bych bral praci za 55 000 + nejake nahrady + za dozorci rady, a nemit odpovednost zadnou. I ta prodavacka u kasy co bere minimalni plat ma hmotku.

6 0
možnosti
ZJ

HOWGH!!;-D .... není CO dodatR^

1 0
možnosti
Foto

Aniž bych chtěl zlehčovat logiku Jandákovy verze, dovolím si oponovat. Jestliže je tento komediant volen národem, je jeho podřízeným a měl by plnit především jeho zadání. Nechť si pak klidně nechá zdát o tom, že je nadřízeným ředitelům státních podniků. Ó nikoliv, jen jeho prostřednictvím bychom měli my, národ český, řídit svoje věci a podniky. Že je realita někde jinde, za to mohou právě Jandáci a comp. kteří si moc ukradli pro sebe. Z democracy se stala democrazy.

5 0
možnosti