Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KS

U Kisky mě stačilo, jak letos při oslavách 17. listopadu vlezdoprdelisticky velebil ukrajinské "demokraty." I proto nevidím důvod, proč by mě měl zajímat jeho novoroční projev.

Jinak pane Mihele - to že vás nezajímá, jak prezident hodnotí vládu, jaké jsou jeho postoje v zahraniční politice, že řadu lidí v této zemi trápí nezaměstnanost atd., tak to ještě neznamená, že to nezajímavé druhé lidi. Rv

1 4
možnosti
RM

Pane Součku, děkuji za Váš názor. To, co pan Zeman řekl ve vztahu k vládě a nezaměstnanosti, už před tím několikrát +/- ve stejné podobě prezentoval .. proto se pozastavuji nad tím, proč má potřebu je ještě ventilovat ve vánočním poselství. Neznamená to, že jeho slova mě nezajímají, pouze nejen já, ale i většina národa je už několikrát slyšela.

Co se týká přímo nezaměstnanosti, jsem si jist, že ji prezident nemůže žádným způsobem ovlivnit (a vláda pouze minimálně). Hovoří o ní pořád dokola jako o nějaké mantře, přitom v ČR je mnoho jiných, vážnějších problémů. Nebo Vy mě můžete jmenovat 2-3 konkrétní případy jak ji přímo ovlivnil? Jen mě prosím nehovořte o podpoře investic (druhá Zemanova mantra), když podepsal státní rozpočet na příští rok, který drasticky výši investic omezuje na účet zejména zvýšení mandatorních výdajů ..

Tu větu, kterou řekl o zahraniční politice, je pak něco tak samozřejmého, že je o tom úplně zbytečné mluvit.

5 1
možnosti
RK

Pane Miheli, zkuste jako starosta obohatit sve volice novorocnim projevem a pak se nam sverte, jak na nej reagovali Vasi spoluobcane. Vzory jak to delat i nedelat jste si nasel.

1 2
možnosti
RM

Pane Kuťáku, děkuji za Váš názor. Budete se možná divit, ale novoroční zamyšlení jsem minulý rok svým občanům napsal, viz zde http://www.drslavice.cz/novinky/zobraz/483/. 

Každoročně pak píšu předvánoční zamyšlení do zpravodaje, dvě ukázky zde http://mihel.blog.idnes.cz/c/440231/Predvanocni-zamysleni-I.html nebo tady http://mihel.blog.idnes.cz/c/440335/Predvanocni-zamysleni-II.html.

Spoluobčané, pokud je mi známo, tak v drtivé většině reagovali pozitivně. 

Hezký večer :-)

5 0
možnosti
Foto

Po poslechu projevů obou prezidentů jsem musel konstatovat - Česko:Slovensko - 0:1 ;-(

5 0
možnosti
RM

Vidím to podobně. Jinak Vás a slečnu Sulovskou považuji za nejlepší blogery zde, tak držím palce a přeji vše dobré R^

3 0
možnosti
JB

Já vám velmi moc dakujem!!! Sítě ma donutil pozrieť sa na Kisku a stalo to za to.

2 0
možnosti
JR

J12a60r88a 26R20a19n61k

3. 1. 2015 18:39

:-)R^slusne formulovany blog.

6 1
možnosti
VC

Také jsem si přečetl projev slovenského prezidenta Kisky. Vstávje, lehaje blahořečím všemohoucímu, že nemáme takového scientologa a vlezdobesistu, jako mají slováci. Oni nechť děkují bohu za Roberta Fica. (A to nemám rád socany) !!

5 6
možnosti
VC

opravuji vlezdobruselistu

1 3
možnosti
AS

A33d85a45m 82S70t43a30v76a

3. 1. 2015 13:55

Tak jsem si ho pustil. No, bezesporu to je velice hezké. Příjemné, učitelské, kazatelské ale i soudružské! Potěší to u srdce, jakého slušného prezidenta "my Slováci" máme. Přesně takhle hovořil i Václav Havel. Sluší se to, patří se to. Ano.

2 2
možnosti
JB

No a? Taky ma byt prezident v parlamentní demokracii.

1 0
možnosti
BM

Pokud pan prezident dokáže svým jednáním a svou prací dotáhnou do republiky investory, pokud se sníží nezaměstnanost a pokud se lidé, tedy i ti všelijací kecalové, budou mít lépe. Tak klidně ať používá i "sprostá" slova. Na děti ze základní školy to stejně nedotáhne.

6 5
možnosti
AT

Pan prezident ani jeho nejbližší žádné investory nepřitahnou a jestli se, doufám, sníží nezaměstnanost, nebude to jeho zásluha.

3 0
možnosti
Foto

Vážený pane Rostislave, díky Vašemu odkazu jsem si projev pana prezidenta SR pozorně poslechl. Nebyl to ztracený čas.  Děkuji Vám. Vše dobré do nového roku Vám, Vaší rodině a vaší obci.

8 2
možnosti
RM

Vážený pane Stejskale, děkuji za milá slova. Podobně i já Vám a Vašim blízkým přeji hodně zdraví, osobní spokojenosti a životního optimismu.

2 0
možnosti