Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

R^ vidim to uplne stejne a je mi z toho smutno. 17. listopad je pro me asi jediny statni svatek, ke ktremu mam vztah, protoze jsem tu dobu zazil a tak nejak aspon tusim, o cem to bylo a pamatuji si tu dobu a pocity jenz ve mne zanechala. Neco podobneho asi citili nasi pradedove v souvislosti s 28.rijnem.

Desi me, kolik se najde lidi, kteri maji potrebu svuj politicky odpor vyjadrovat nasilim, ale zacinam chapat, kde se vzalo tolik Cechu, kteri meli potrebu masakrovat odsunute Nemce. Tohle v tom narode bylo a podle dneska i zustalo.

1 1
možnosti
Foto

Existence tohoto systému je založena na násilí.  K čemu tedy může kultivovat?  Zase jedině k násilí.

2 0
možnosti
JS

Ptáte se, proč pan prezident Zeman jedná tak, jak popisujete. Na to je jednoduchá odpověď, protože je zvoleným prezidentem. Jeho protikandidát kníže Karel Schwarzenberg by jednal jinak. Má snad prezident ČR ať už je jakýkoliv  konzultovat svá rozhodnutí a jednání a nechat si je potvrdit všelidovým plebiscitem?

1 2
možnosti
Foto

Parazité slovům podhradí nerozumí, proto ta vajíčka a rajčata.   Tomuhle rozumí každý parazit na světě.

0 0
možnosti
JS

Je to laciné Františku.

3 0
možnosti
  • Počet článků 80
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1990x
Jsem jedenáctým rokem starostou slovácké obce Drslavice a při svém rozhodování se vždy řídím selským rozumem. Starostování vnímám jako službu všem spoluobčanům bez rozdílu. Před tím jsem cca 20 let na různých úrovních pracoval v IT a životní zkušenosti v těchto letech získané se snažím aplikovat na obecním úřadě.

Seznam rubrik