Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

soused má kočku, která nechytá myši:-)

0 0
možnosti
Foto

pane kolego - starosto 8-o, dal jsem vám karmu z několika důvodů...to že máte možnost demokraticky psát a píšete, např. romové - křesťan, a také že se stydíte za svého...i my se musíme stále dovídat o romech ( rodinné prostředí - bez školy, podpory rodičů ) na rozdíl od  křesťana z vaší vesnice, má lásku boží a ještě i školní výuku, baráček.... kteří se neumí poprAT s nepřízní osudu a chovají se jak se chovají, věřte že ti slušnější romové dnes velkou šanci působit na ně, moc nemají...ukázka toho křes´tana je i ten důvod, dávám karmu[>-]EUjsme romové, cikáni a máme - vy jako starosta to musíte vědět i policie při kontrole OP, tedy průkaz občana české národnosti a stát.příslušnosti..vím přesně kde to skončí, tyto beztrestné urážky, časem...

0 0
možnosti
JB

Tak sláva!! V Česku byli nalezeni cikáni, kteří pracují jako ostatní většina obyvatel. je tak natolik šílená událost, že se o tom musí napsat do novin. Pane, to jsou dnes věci 8-o8-o8-o8-o

3 0
možnosti
AR

A59d79a96m 83R43y40c47h97l76ý

30. 5. 2014 16:55

Díky za takovouto dobrou zkušenost, bohužel většina lidí má ty zkušenosti spíše opačné...

0 0
možnosti
JT

Tak to je dobra zprava. Preju nam a hlavne cikanum, at je takovych pracovitych part co nejvice. Musim priznat, ze cikany nemam rad, ale nemam je rad nerad. Radeji bych je mel rad.

3 0
možnosti
JR

J93a10n 11R84i94c58h17t89e94r

30. 5. 2014 13:45

Kamarád má malou stavební firmu (no, hlavně výkopové práce) a teď mi vyprávěl, že vzal partu pěti cikánů... a nestačil se divit. Říkal "když už nemůžou Ukrajinci, Uzbekové ještě můžou. A když už nemůžou ani Uzbekové, cikáni kopou dál. Už proto, že se nehodlají nechat zahanbit, jak říkají, ,nějakou uzbeckou špínou´";-D

Přiznal, že jim nemůže svěřit cokoli složitějšího, ale jako kopáči prý jsou výborní, protože když je tlačí termín, tak pro ně není problém kopat dvanáct hodin. Jediné, co je prý štve, že je u toho nenechá chlastat;-D

Ale to si na druhou stranu hlídá ten jejich předák, takže tohle sám moc kontrolovat nemusí.

0 0
možnosti
LZ

Věřím tomu, že se tak stalo. Jen by mě zajímalo, zda by byl stejně publikován článek opačného ražení (určitě by se někdo s opačnou zkušeností našel).  Myslím, že takový článek by byl okamžitě stažen jako rasistický.

2 1
možnosti

To vám přeju a strašně rád bych to taky někdy zažil.

Já se naopak domlouval s předákem skupiny cikánů na vystěhování nábytku, který by pak měli na spálení, prodání nebo na cokoliv co je napadne. Nadšeně přijal nabídku, dolmuvili jsme se na termínu a.... nic. Volám mu - kluci mají moc práce a dneska to nestihnou. Druhý termín taky nic, ani ho nenapadlo mi zavolat, volal jsem vždycky já. Napotřetí se mi podařilo ho dostat do bytu aspoň na prohlídku - hned se zajímal o vybavení, které jsem likvidovat něchtěl, a domluvili jsme definitivní termín.

Byl opravdu poslední, protože "klukům" to zase nějak nevyšlo.

BTW - zkusil jsem majitele starožitností, do hodiny nastoupila jeho parta, za tři hodiny bylo hotovo a ještě mi zaplatil. Jestli to byli křesťané nevím, ale cikáni to nebyli.

2 0
možnosti
KC

Ještě jedna poznámka, tentokrát k onomu "křesťanovi", který na cikány poslal policii. Někdo je formálně křesťanem, ale podle křesťanských pravidel se nechová. Takové lidi mezi křesťany nepočítám.

4 0
možnosti
Foto

pracoval jsem s několika Cikány. Byli tak trochu svoji, ale práci odváděli dobrou a bylo na ně spolehnutí.

Ale to už je dávno a byli to Cikáni, nikoliv Romové.

9 0
možnosti
  • Počet článků 80
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1990x
Jsem jedenáctým rokem starostou slovácké obce Drslavice a při svém rozhodování se vždy řídím selským rozumem. Starostování vnímám jako službu všem spoluobčanům bez rozdílu. Před tím jsem cca 20 let na různých úrovních pracoval v IT a životní zkušenosti v těchto letech získané se snažím aplikovat na obecním úřadě.

Seznam rubrik