Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Děkuji za Vaše názory, zejména pánům Mlynaříkovi a Hálovi. Z jejich určité protichůdnosti je patrné, že řešení situace není úplně jednoduché .. ostatně většina situací má svá pro i proti. Rozhodně se nechci spoluobčanům plést jakkoliv do života a už vůbec ne je "nechat zavírat" .. přesto bych chtěl situaci - slovy pana Mlynaříka - řešit, tedy nenechat vyšumět. V tuto chvíli jsem alespoň rád, že dotyčný občan nepřišel na dnešní veřejné zasedání zastupitelstva a nemusel jsem tedy v blogu popisované divadlo absolvovat 2x po sobě :-).

0 0
možnosti

...... šak synku .... jednu, dvě, tři za ušiskááá a je vyřízené, nééé ?!?

1 0
možnosti

"...

 důsledek narůstající kriminalizace politiků" - nejsem žádný velký češtinář, ale nemělo by spíš být "kriminalita politiků"?

3 0
možnosti

Poradím Vám: starejte se, abyste se lidem co nejméně pletl vy i jiní politici do života.

Líbí se mi, že na Vás houkne jeden nespokojený občan a začnete přemýšlet o přístupu k lidem. A teď si představte, že jich bude víc. Dáte je všecky za nadávky na byrokracii a buzeraci pozavírat?

5 0
možnosti

P16e39t91r 29H32á49l83a

11. 8. 2014 19:21

Přejete si, aby podobné útoky lidem procházely? Pokud ne, z logiky věci je třeba, aby si to alespoň někdo líbit nenechal a řešil to.

Pokud tedy chcete, aby to "někdo" řešil, začněte u sebe. Člověk by se měl napřed sám chovat tak, jak si přeje, aby se chovali ostatní.

4 0
možnosti
  • Počet článků 80
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1990x
Jsem jedenáctým rokem starostou slovácké obce Drslavice a při svém rozhodování se vždy řídím selským rozumem. Starostování vnímám jako službu všem spoluobčanům bez rozdílu. Před tím jsem cca 20 let na různých úrovních pracoval v IT a životní zkušenosti v těchto letech získané se snažím aplikovat na obecním úřadě.

Seznam rubrik