Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

:-)  Dovolím si také přiložit polínko, do celkem chudé diskuse !  Rath, ať byl jakýkoliv, platil na Kalouska !  Perfektně, bavil jsem se při jeho projevech. Pokud máte zájem, najděte si v archivu jeho projev v parlamentu z října 2011, tam za 20 min. přesně pojmenoval a zhodnotil vztah Nečase a Nagyové, vč. jejích odměn ! To nemohl při vlivu Nagyové na policii a soudy přežít!  Za půl roku sklapla past !  Do parlamentu v poutech, granáty a miliony pod podlahou, samopal v pytli a kdovíco. Novináři se předbíhali a většina národa jim to baštila i s navijákem. Akce, jak kdyby byla třetí světová, a najednou.....obžaloba má problémy. Těším se na výsledek ! !!!!!!

0 1
možnosti
JN

Nezlobte se na mě, ale nevidíte si do úst. Tvrdíte, že Váš blog je o pokoře, pospolitosti, sounáležitosti a elementární lidské slušnosti, a přitom dokážete člověka odsoudit bez soudu. Soud ho neposlal do vězení podle Vašich představ, takže jsme banánovou republikou. Razí snad pokorní, sounáležití, pospolití vyznavači elementární slušnosti, že nejdříve bude někdo postaven před řádný soud a teprve potom bude popraven? Je to tím, že sám nevěříte tomu co hlásáte? Pokora, sounáležitost, lidská slušnost mají být jen pro hlupáky a vyvolení mezi nimi řvou, pověste ho vejš, ať se houpá?

1 1
možnosti
RM

Dekuji za Vasi reakci, ale zkuste si prosim precist pozorne cely blog jeste jednou. Nenaleznete ani jedinym naznakem, ze jsem dr. Ratha odsoudil, o poprave ani nemluve .. to mi absolutne neprislusi, nejsem soud. Odsuzuji dle meho nazoru pomaly postup organu justice a zamyslim se nad tim, proc tomu tak je. Necht je dr. Rath zprosten viny, pokud je nevinny, ale at se toho rozsudku dockame. A prave nekonecna doba procesu, urcite neprispiva k nejake sounalezitosti a pospolitosti ve spolecnosti - ba prave naopak. A pokud se podivate na me ostatni clanky jeste pozorneji, zjistite, ze jsou zde clanky i pozitivneji ladene .. je ale skutecnosti, ze tento patri do kategorie "co je v tomto state mozne".

1 0
možnosti
AS

A94d50a77m 57S43t91a54v18a

5. 8. 2014 23:29

".....rozsudku v kauze Rath?...": abyste se nedivil....

0 0
možnosti
VK

Dovolte mi otazku. Pri jakem cinu byl dr. Rath chycen?

4 0
možnosti
Foto

"Mám za to, že víno" ;-D

3 0
možnosti
Foto

Ta skepse není namístě, šohaju. Kdyby šlo jen o Buštěhrad a sedm milionů v krabici, už je rozsudek dávno vynesen. Tady je ale skutků celá řada, všechny musí být zmapovány, doloženy.... Taky není pravdou, že podáním obžaloby sběr důkazů končí. Rozsudek nejspíš padne na podzim, to by vzhledem k okolnostem zdaleka nebylo nepřiměřeně dlouhé řízení. To, co hlásá ufňukaný Rath do médií (kdykoli mu hloupě dají prostor), mě nechává klidným. Tipuju, že dostane desítku, Pancová s Kotem odejdou s jedenáctkou.

2 0
možnosti
RM

Dekuji za Vas prispevek. Reknete, povazujete za rozumne, resp. normalni, kdyz cloveku hrozicimu (dle Vaseho nazoru) 10 let natvrdo je vracen cestovni pas a zrusena vsechna dalis omezeni? Nebo z jineho konce : co by jste udelal nyni Vy na miste pana Ratha, kdyby Vam trest ktery uvadite hrozil ??

3 0
možnosti
  • Počet článků 80
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1990x
Jsem jedenáctým rokem starostou slovácké obce Drslavice a při svém rozhodování se vždy řídím selským rozumem. Starostování vnímám jako službu všem spoluobčanům bez rozdílu. Před tím jsem cca 20 let na různých úrovních pracoval v IT a životní zkušenosti v těchto letech získané se snažím aplikovat na obecním úřadě.

Seznam rubrik