Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

mikilukas

16. 1. 2011 12:44
jen tato forma nátlaku má šanci uspět!

nějaká upozorňování ,pseudostávky.... to vše 20 let nikam nevedelo. Nebýt toho tak se v tomto marastu brodí lékaři nadále!!

0 0
možnosti
PM

hanina.

16. 1. 2011 14:16
Re: jen tato forma nátlaku má šanci uspět!

souhlasímR^

0 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

16. 1. 2011 10:41
Proč jen lidi musí bý t pro nebo proti?

Já to mám tak napůl. Ano, zdravotnictví je třeba změnit. Ano, podmínky mladých lékařů před atestací je třeba zlepšit. Ano, objem pohotovostí je třeba snížit. Ano, pokud je obecně někdo nespokojený se svým místem (tedy i lékař), měl by si hledat místo jinde a samozřejmě má právo podat výpověď.

-

Ale ne říkám odborářské vyděračské akci. Pokud někdo podá výpověď a spolu s ní předloží nějaké požadavky na minulého zaměstnavatele, je to absurdní. Pokud někdo přesvědčí své kolegy, že je správné dát výpověď, ale sám ji nepodá, je to licoměrné. Pokud si někdo nedokáže spočítat, kolik peněz, od koho a za co dostává, je to hloupé.

-

Lékaři mají důvod si stěžovat, ale ne tímto způsobem. Že je někdo v právu neznamená, že může použít jakékoli prostředky. :-(

0 0
možnosti
PM

hanina.

16. 1. 2011 10:50
Re: Proč jen lidi musí bý t pro nebo proti?

dlouho jsem hledala svůj  postoj k této akci...

k Vašemu..ať jdou..nj. ale oni - chtějí-li zůstat v oboru, moc kam jít nemají...latentně jsou vydíráni spíše lékaři systémem...akorát to není vidět...resp. my - nelékaři - to nevidíme:)

jinak..extrémismus také nepodporuji, tohle však do této kategorie nespadá, dle mého názoru...(21 let/20 ministrů zdr., sliby, sliby, sliby...)

0 0
možnosti
KB

ladyevil_cz

16. 1. 2011 9:59
*

V R^

0 0
možnosti