Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RP

Roman Potoczný

25. 9. 2011 12:52
Tak jsem čekal ...

... že letos někdo napíše smysluplný článek o Dnech NATO a že ho nebudu muset dělat sám :-), ale asi budu muset, protože Váš článek nejen uráží organizátory (v tomto roce troufám si napsat největšího leteckého dne v ČR), ale i návštěvníky, kterých, jen mimochodem, bylo již první den 140.000 ... Chápu, že blog je subjektivní záležitost, ale pokud to míníte s psaním vážně, asi by to chtělo i trošku objektivity a té se vašemu článku zásadně nedostává ... :-( ... Rv PS: A teď to nejpodstatnější - Dny NATO nejsou leteckým dnem! Staly se jím jen tak mimoděk, protože především jsou vojenským dnem, dnem příznivců vojenské techniky a nádherným svátkem, poutí a jarmarkem, jakých v ČR v průběhu roku a v tomto rozsahu, moc není) ...

0 0
možnosti
AV

Ruda Pivrnec

25. 9. 2011 11:13
Hmm...

Plácáte hlouposti. Je dobře, že organizátoři pamatují i na děti. On totiž za prvé každý nemá babičku, která by potomka pohlídala a za druhé, to dítě může ta technika bavit, ale rozhodně ho nedokáže zaujmout několik hodin v kuse. Takže nějaké odreagování a vyblbnutí se na nafukovací skluzavce či na trampolíně je to pravé ořechové. Pak už zase potomek jeví zájem o letadla a vůbec další program. Na váš sen, aby tam chodili jen ti, kdož mají o letadla opravdový zájem, je, promiňte, hloupý. Bylo by to jen pár tisícovek lidí. A na takovou akci by se nenašli zcela jistě sponzoři, takže počet letadel a vystavovatelů by byl velmi nízký. Tož tak.

0 0
možnosti
PD

DolevaP

25. 9. 2011 8:31
takže

to zkusíte příští rok zorganizovat sám a lépe ?

2 0
možnosti
M

maxas

25. 9. 2011 2:29
Buďte rád, že si tu svačinu pamatujete,

skleroza stáří je svinstvo. Jinak, svět se mění a komerce  chce svoje. Čumivost lidská je věčná a nikdy nezmizí, opičí dšdictví. Snad kdyby zmizel člověk, jako živočišný druh. Podobné akce se nepořádají pro milovníky, ale jako příležitost pro podnikavé a obchodníky. A co nejvíce lidí je záruka zisku, a oten přece jde ostatní je vedlejší, máme totiž kapitalismus.!!

0 0
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3742x
Pragmatik, lehký demagog, technoid, hudební producent a názorový podivín........

Seznam rubrik