Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

canf

7. 8. 2011 22:32
Deviant

Hájek slovo deviant vypustil zcela zjevně jako urážku. Tak musí počítat i s tím, že někdo urazí jeho. A jestliže Klaus se svého šašíka zastane, musí počítat s tím, že někdo v intencích jeho vysvětlení slova deviant, prohlásí, že Klaus je deviant. Já si to myslím. Klaus je deviant.

0 0
možnosti

janvanek

6. 8. 2011 20:45
Je celkem zjevné, že největšími nepřáteli homosexuálů

jsou bu*eranti

0 0
možnosti

Brutvann

6. 8. 2011 17:59
Naprostý souhlas !

R^[>-]

0 0
možnosti

Benito Juarez II.

6. 8. 2011 16:36
Tihle křesťanští strážci morálky

by se měli hlavně zamyslet, proč ta jejich církev ty devianty tak přitahuje. Zrovna katoličtí kněží mají mezi sebou těch homosexuálních deviantů poněkud mnoho a ještě se navzájem kryjí. Ta jejich morálka je jenom pokrytectví.

0 0
možnosti

oskie98

6. 8. 2011 16:25
Jazyková úchylka alias deviace

Bez ohledu na kdesi vyhledanou definici termínů deviace a deviant, ten kdo tvrdí, že tato slova mají neutrální a nikoliv pejorativní charakter, si lže do kapsy. V lepším případě nemá cit pro český jazyk. Rv

0 0
možnosti

Amoniak II

6. 8. 2011 16:32
Re: Jazyková úchylka alias deviace

A jak tedy chcete říkat jinak sexuálním deviacím než sexuální deviace? Problém není přeci v tom slovu ale v postižení, které popisuje.

0 0
možnosti

oskie98

6. 8. 2011 16:20
Slova slova slova

"pokud bych já vybočoval ze společnosti něčím, co je nějakým způsobem kontroverzní...= názor tolerantního heterosexuála. Rv

0 0
možnosti

Horst W

6. 8. 2011 14:30
Odlišná sexuální orientace

Vím, že za to schytám velkou kritiku, ale rozhodně se nemyslím, že homosexualita je jen "odlišná sexuální orientace" jak zde někteří tvrdí. Odlišná sexuální orientace je jen jedním z projevů chování těchto lidí... Takže tolerance jistě, ale jinak  není žádný důvod k oslavám této anomálie.

0 0
možnosti

Gašpo

6. 8. 2011 14:13
Komentáre na ČT24 som videl

a takého bobríka trápnosti som už dávno neplnil. To, čo jednostranne predvádzala moderátorka bolo neuveriteľné. Normálne som očakával, že na konci sa verejne prizná k svojej lesbickej orientácii, začne hroziť ručičkami a kričať do kamery "Jednou Vás stejně převálcujem".;-D

Ona Hájkovi absolútne nedala šancu uviesť veci na pravú mieru. Hájek robil obrovskú chybu, že neustále zvýrazňoval kresťanstvo. Nemusím byť kresťan, aby mi vadili verejné kolotočové exhibície menšinovej formy sexu v igelitových oblečkoch za ryku muziky pod záštitou primátora. Podotýkam že pokiaľ by sa takýto erotický karneval konal na prenajatom neverejnom priestore, podobne ako technopárty, ani neceknem.

Osobne si myslím, že každý "normálny" homosexuál má z takýchto akcií podobný pocit ako ja. Alebo sa mýlim?:-P

0 0
možnosti

Obyčejný člobrda

6. 8. 2011 14:21
Re: Komentáre na ČT24 som videl

A odborářsku demostraci jsi viděl také? Ta demonstrace homosexuálů už být trapnější nemůže. Když mohou Prahou táhnout opilí odboráři nebo příznivci Sparty, proč by nemohli homosexuálové? Nebo chceš také odboráře přesvědčit, aby hulákali na soukromých pronajatých místech?

1 0
možnosti

Obyčejný člobrda

6. 8. 2011 14:13
Úplně mimo

Pan Hájek provokovat a útočit chtěl, to je snad z jeho minulých postojů úplně jasné. Člověk, který vidí v ropou zabitých ptácích v Mexickém zálivu propagandu, v Ladinovi pouze mediální bublinu a popírá Darwinovu vývojovou teorii, je ostatně sám deviant. Přesně podle Vaší definice - pan Hájek, který se prohlašuje v naší z 80% ateistické společnosti za konzervativního křesťana, je přece odchylka od normálu = deviant!:-(

2 0
možnosti

Lanta 2OO4

6. 8. 2011 14:16
Re: Úplně mimo

R^

0 0
možnosti

Lanta 2OO4

6. 8. 2011 14:09
Nepodporuji - toleruji znamená jediné....

A to -  je mi šumák zdali mají homosexuálové nějaká práva. I kdyby neměli tak nemají nárok cokoli požadovat. Přece toleruji jejich existenci a to stačí.

Ne- nestačí. Na toleranci bez podpory vám kašlu. Pokud nehodláte podporovat rovná práva a povinnosti pro všechny pak se běžte s pouhou tolerancí mojí existence vycpat. Ta je mi v tom případě platná jak mrtvýmu taranka.

Jinak k tomu co řekl Hájek. Hájek mohl naprosto bez problémů použít český výraz odlišná sexuální orientace. On ale úmyslně s cílem pošpinit,ponížit a provokovat použil slovo devaint za plného vědomí jak se k tomuto označení společnost jako celek bez ohledu na skutečný význam slova staví. Drtivá většina lidí má slovo "deviace"  spojené s jednoznačně negativními vlastnostmi a jedince s označením "deviant"  vnímá společnost jako někoho kdo je zavrženíhodný. To Hájek moc dobře ví a na tom staví celý svůj velmi laciný populismus.

0 0
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3742x
Pragmatik, lehký demagog, technoid, hudební producent a názorový podivín........

Seznam rubrik