Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mně ten blog přišel vhod. Díky! R^:-)

4 0
možnosti
JN

R^

jen škoda, že jste si nezkontroloval pravopis :(

1 0
možnosti
Foto

Přiznám se, že když jsem jel včera domů z práce, rozmýšlel jsem si blog na téma: "Ze všech nesmyslností na světě je nikotin tou nesmyslností největší".

Nevím, jestli se dostanu k napsání toho blogu. Je tam toho hodně o autech, resp. o mém autě a jeho spotřebě, vztažené k finanční spotřebě kuřáků při holdování jejich závislosti.

Nevím, jestli se k tomu dostanu nebo jestli si dokáži Vaši argumentaci přečíst celou a věcně ji napadnout. Nicméně...

Hezký den

1 0
možnosti
MS

Pane Heřmánku do toho prosím, jsem nakloněn diskuzi vstřebávajíc nové či opomenuté faktory proti kouření. Já mám na problematiku sice již vcelku jasný názor, avšak nemůžu tvrdit, že mi nemůžete pomoci ho pozměnit ;-) ...ale bude to těžké ;-) . Jinak mnozí se ohánějí prostými argumenty jež jsou obecně známé, avšak mnozí nad nimi nepřemýšlí, pouze je tak nějak vezmou do ruky a podají dál! Tomu se prosím vyvarujte...

1 0
možnosti
RK

Lidem jako jste vy bych přál pořádné astma. 50 aut mi nevadí, jeden kuřák na zastávce ano. Nevím proč. Nejspíš to bude ale ve složení toho co kuřák, nebo auto, vypouští do ovzduší. Kuřáky rozhodně trpět nehodlám. Ne kvůli nějaké módě, ale kvůli mé nemoci.

1 3
možnosti
JN

Další jantar na scéně!

3 1
možnosti

Pane Svobodo, souhlasím s Vámi, že aktuální protikuřácká kampaň je absurdní. (Sama hulím jak fabrika, byť se to snažím -- zatím bohužel neúspěšně -- ukončit, protože vím, že mi to škodí...) Zejména mi připadá směšné zakazovat kouření na zastávce, kde během minuty projede tolik automobilů, že člověk je "udušen" mnohem více než z nějaké pitomé cigarety (sama ovšem na veřejnosti nekouřím, nechci nikomu smrdět pod nos).

Ale prosím, prosím Vás snažně (:-)), nepoužívejte slůvko "jenž" a jeho variace, pokud si nejste jistý, jak má jeho tvar vypadat v dané gramatické situaci. Fakt se nezlobte, opravdu Vás nechci peskovat, ale jde mi o první odstavec Vašeho textu ("lidi, JEŽ si dopřávají...); když chcete v této vazbě použít zájmeno "jenž", měl byste napsat "lidé, JIŽ si dopřávají...". Ano, v tomto tvaru je to fakt hrozný archaismus, proto pište, jak vám "pusa narostla", a nebojte se, třeba i opakovaně (ačkoli paní úča říkala, že se to nemá), použít slůvko "který". :-) Promiňte, je to ode mne "profesní deformace". :-)

3 0
možnosti
JR

J73a98r70a 20R77a16n23k

10. 8. 2015 0:56

Automobil asi nebude zatezovat svymi plicemi zdravotni pojistovny...;-)

1 2
možnosti
JR

J31a50r59a 58R63a55n67k

10. 8. 2015 0:54

Je nedele a zapomeli nastavit robota, takze prispevky budou trvat az 7 minut.....ale nechci se opakovat....

0 0
možnosti
JR

J11a30r89a 58R54a13n38k

10. 8. 2015 0:53

Ajajaj, jsem prvni..... dovolim si napsat, ze horal v Alpach muze byt zdravejsi, nez nekurak v Ostrave - on ma taky zlatou kravicku v uchu (nausnici), v bode, kde je ten "bod pro akupunkturu" a vetsinou kouri fajfku se stribrnym deklem proti desti, takze zadny prepalovany papir a tabak, v kterem je namichano vse na adikci. Ja osobne ve Svycarsku v mladi a bez premysleni kourila, ale kdyz jsem prisla do Kanady a lahev cerveneho vina byla 3.80$ a krabicka cigaret najednou 4.--$, prestala jserm, rozum zvitezil a navic jsem v praci (nemocnice) videla vice lidi tahat za sebou bombicku s kyslikem, protoze meli emphysema. Je to Vase osobni volba a nehledejte duvod proc neprestat. Musite mit ve svem zivote kuraka/cku, protoze pusa od kuraka je dnes pro mne nepredstavitelna:-)

0 0
možnosti
JR

J80a26r43a 52R11a11n45k

10. 8. 2015 0:58

Skoda, ze u Vaseho posledniho clanku nebyla delsi diskuse, souhlasila bych s jedinym prispevkem, ktery tam byl;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3742x
Pragmatik, lehký demagog, technoid, hudební producent a názorový podivín........

Seznam rubrik