Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Díky za info. Hmm... Už ted je policistkám doporučováno zůstávat v kancelářích a neriskovat na ulicích. A někteří policisté odešli i do této doby, vzhledem k tomu, co si museli nechat líbit např. od demonstrantů. Presumce neviny jen pro anarchisty? Odhaduji, že vývoj bude pokračovat a pak (snad) budeme zavádět zpět restrikce.

0 0
možnosti

Jo, v Německu bude průšvih. Jak dlouho asi bude trvat, než vznikne hnutí „rozhořčených občanů“.

2 0
možnosti

...... policista není ale blbej a bude ctít platný zákon,- tzn. bude se vyhýbat konfliktním situacím, při řešení přestupků event. tr. činu se bude chovat zdrženlivě, s odstupem(hlavně časovým!), s rozvahou,- event. ustoupí přesile a vyžádá si součinnost speciálních útvarů, atd.atd.atd.,- .... v praxi to znamená jediné,- ..... zapal, vyrabuj, znič, ukradni, znásilni, přepadni, zavraždi, terorizuj, vydírej, - ale já přijedu na místo až bude po všem!!!,- široko daleko nebude keho kontrolovat, pronásledovat, zatýkat a tím pádem povinnost někeho chránit, natož mu sloužit, zcela odpadá!

...... neadekvátní reakce-zákrok, či jiná přemrštěná aktivita ze strany policisty pod takovým "krytím "zákona" je naprosto vyloučena, tudíž prokazovat "svoji nevinu" má policista totál na salámu. Ochrana majetku, zdraví a života občanů je v tomto případě druhořadá,- policista bude v první řadě chránit sám sebeVEU!!!

9 0
možnosti

J11a45n 46R53á29ž

22. 6. 2020 19:35

R^Je dobře informovat o podobných zrůdnostech. Možná to otevře oči někomu z těch, kdo si říkají "Zatím je to dobré"

9 0
možnosti

..ano zatím dobré, ale jen do té doby než naskočí odchovanci antify a genderové ideologie....

3 0
možnosti

Zlotrusovské imaginace jsou tak zhýrale nekalé a protisociální, to je úžasné, voliči se jen hrnou ;-D

0 10
možnosti

Tohle bohužel není imaginace, tak se proberte.

1 0
možnosti

Vašemu blogu jsem dal svou karmu.

2 0
možnosti

Poprvé jsem si na to vzpomněl, když JUDr. Rychetský nedávno dal rozhovor (tuším) Hospodářským novinám a povzdechl si tam, že naše civilizace je torpédována. Ano, je, ale nemá právo si stěžovat ten, který ta torpéda aktivně ládoval.

Zdroj: https://michalzapletal1.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=753435

.....................

Mírně bych vás opravil.

I takový člověk má právo si na to stěžovat, ale musí to spojit se sebekritikou.

Jako když bývalý komunista si stěžoval, kam to ti komouši ten stát dovedli, ale dodal k tomu "a já na tom mám také kus viny". Taková stížnost hned vypadá jinak, než když ta poslední věta tam není.

Ovšem zdá se mi, že z bývalých veřejně známých komoušů tohle dokázal jen jediný: Pavel Kohout.

Ať byl v padesátých letech jakýkoli, tak to nic nemění na skutečnosti, že po roce 1989 mu Havel nabízel křeslo ministra kultury a on ho odmítl právě s poukázáním na svou vlastní politickou minulost.

4 0
možnosti

J70a20n 88R85á69ž

22. 6. 2020 19:30

O Kohoutovi, na rozdíl od jiných svazáků padesátých let, se dá říci "Zločinec to byl, ale charakter zcela neztratil."

2 0
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1391x
Michal Zapletal absolvoval FFUK, obor anglistika, bohemistika. Po několikaleté zkušenosti ve školství léta pracoval pro mezinárodní firmy. Založil vlastní živnost. V současné době žije s rodinou v Kolíně, provozuje vlastní kavárny a věnuje se veřejnému dění. Je v Kolíně členem Společnosti Václava Morávka, předseda místní ODS.

Letos kandiduje do Poslanecké sněmovny ČR za ODS v s Kolíně.

Seznam rubrik