Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

kuba1234

5. 2. 2011 16:05
Dobré jméno ČR

Autorovi děkuji za zajímavý článek a karmaR^

Té "bandě" emigrantů, která se v tady v diskuzi pohoršuje a bije za svou novou vlast tolik: dobré jméno České republiky (Československa dřív) jste pošpinili a neustále špiníte jen a pouze vy. Vy jste nakydali na všechno tady kupu hnoje a špíny již tehdy, když jste zdrhli, jenom proto, aby jste dostali statut "uprchlíka". Děláte to dodnes, poučujete nás tady, do všeho se mícháte způsobem, který je odsuzující a povýšenecký. A běda, když někdo - kdokoliv - napíše o svých zkušenostech z USA (Kanady) něco, co není v souladu s vašim servilním obdivem k těmto státům, kde pobýváte. Vy musíte, viďte???

Nechte autora být, nechte ho psát tak, jak to vidí on - píše o životě bez předsudků a bez vaší povinné nechutné servility. A dokáže to daleko kultivovaněji a slušněji, než vy ve svých reakcích. 

0 0
možnosti
W

wiki5

5. 2. 2011 19:16
Re: Dobré jméno ČR

a on mu nekdo zakazuje psat? Naopak at pise, at je videt jeste vic, co je autor zac. Vy take piste, je to zabavne....

nemuzu se dockat pokracovani :-)

0 0
možnosti
DJ

orca1

5. 2. 2011 14:26
hmm

Koukám jak je tady každej "Mirek Dušín" všechna čest ... jen mě vrtá v hlavě kdo teda v republice dělá ten bordel ...

Ano je chyba že někdo dělá na černo > ale je to důvod k tomu ho za to odsoudit a skorem pranýřovat ? Není daleko horší dělat kriminální činost a být pro hostitelskou zemi jako parazit ? Kdyby americe Opravdu šlo o "černochy" tak by se zařídila, ale oni (přiznejme) si potřebují jejich levnou pracovní sílu a tak dělají že nevidí > teda pokud člověk si vyloženě nevyskakuje > pak začnou být zlý ....

Máte můj obdiv , píšete naférovku a o tom je život ...

0 0
možnosti
MS

Michal Smutný

5. 2. 2011 15:31
Re: hmm

Teda díky moc:-)

0 0
možnosti
C

Camino

2. 2. 2011 17:23
Smutne a horsi nez # 1 a 2

Jak hrozne hloupi jsou ti immigracni urednici skoci kazdem chytremu podvadejicimu na spek a jeste ho ve sve zemi privitaji. Slysela jsem uz pred 7 lety o Cesich v USA, kteri tam byli na cerno a snazili se dostat do Kanady, mnohdy s podfukem manzelstvi. Je o tom i par slusnych filmu.

Ano, urednici zde neocekavaji okamzite, ze by je ten dotycny podvadel.....lhat se nema......a zil jste vlastne mezi svymi, kde Vam bylo lepe, nez mezi neznalymi Americany, to skutecne potesi, clovek se nemusi dale vzdelavat, jen si povidat se svymi a pohorsovat se.

0 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7407x
Jenom další obyč chlápek, další bloger