Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Přesně tak, odhadl jste to skvěle. Pan expert nám představil své dojmy, resp. svá osobní přání, nikoliv fundovaný rozbor situace. 

Dnešní úroveň zpravodajství a výběru expertů bohužel odpovídá době před r.1989.

1 0
možnosti
MD

Pane Boze, dej nam vice studentu prirodnich ved. Na ukor tech ..

2 0
možnosti
BL

PŘESNĚ tohle mě napadlo také..

Díky za pravdivý blog, jasná karmice!!!

0 0
možnosti
JS

Hodnota nezavisleho zpravodjstvi. Kazdym dnem prekracuje hranice Unie radove desitky tisic novych uprchliku. V CT1 prvnich 10 minut ukazuji rozpravu v parlamentu o hracich automatech !

3 0
možnosti
MM

Mno, škoda že jste svou kritiku tak odbyl a nevěnoval jste se více argumentaci. Takhle to dělá dojem, že shazujete odbornost docenta Kratochvíla jen proto, že s ním nesouhlasíte. A to je slabé. Navíc, vaše výhrady směřují spíše na obsah rozhovoru, a za tu je odpovědný ten, kdo kladl otázky, a nikoliv ten, kdo na ně odpovídal. Kdybych měl užít vašeho klausismu, řekl bych, že jste NEbloger. A kdybych měl být ve své kritice tak kategorický, jako jste vy, dodal bych, že děláte ostudu všem studentům fiziky, snílkům a čtenářům sci-fi.

2 0
možnosti

Věřím, že podrobná argumentace by byl overkill.  Věřím, že to co jsem napsal ať už explicitně či implicitně, je postačující. Nesouhlasím s tím, že by byla chyba v otázkách. Nebuďte tak kategorický, já jsem nadšený amatér.

0 0
možnosti
PT

P11e31t13r 80T22o48m30e64k

12. 10. 2015 22:26

Krátce, je to hlupák.

1 0
možnosti
DK

Presne...ten clovek neprispel jedinou hodnotnou myslenkou, takze ve vysledku je jedno, zda expertem je nebo neni. On vlastne jen prezentoval svuj nazor, prinosnejsi clanek byl rozhovor s tim polskym sociologem, co tu byl tak mesic zpet. Tam aspon bylo poznat, ze pan odbornikem je...

3 0
možnosti
Foto

Politka není matematika a iDnes není prognostickým médiem.

Čím je, si dosaďte sám. ;-) R^

0 1
možnosti
TG

T68o52m96á37š 69G62a42y20e33r

12. 10. 2015 22:18

Ani větší počet titulů něco nezakryje!;-(

0 0
možnosti
  • Počet článků 7
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 963x
Fyzik, student a velký čtenář sci-fi a fantasy. Snílek a věčný optimista, který věří v lepší zítřky (samozřejmě ne s komunismem)

Seznam rubrik