Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

malicky Tsu

8. 3. 2008 14:29
pro Selen:

Však já tam zůstávám... přiznávám, jde mi o čtenost, nebo spíše o

komentáře, reakce a názory - a čím více lidí čte, tím více komentuje,

reaguje a názoruje :)

0 0
možnosti
NB

j@ck

8. 3. 2008 13:38
-

Ahoj Michale, "xie xie" za clanek o cine a pripomenuti nekolika krasnych vzpominek pro mne. Ano, cina je velika, a moc velika. Stravil jsem v ni pul roku, ovsem ne praci ci studiem, ale cestovanim - projel jsem vic nez polovinu cinskych provincii a videl jsem toho opravdu spousty - od konskych vyletu v tibetu po svazich himalaji az po tropicky yunnan, sechuan s uzasnou kuchyni, uzbecke kultury v xinjiang, cinskou zed a changhai na vychode. Je to kouzelna zeme, cim dyl jsem v ni travil, tim radeji jsem ji mel. Pul roku je dost na to, aby se clovek vyhrabal z kulturniho soku a zacal vnimat alespon trochu realne. Trochu ti zavidim :-)

0 0
možnosti

Selen

8. 3. 2008 13:24
Řikám si...

to je divný, vždyť to jsem nedávno četl. Jaktože to tu je zase? A pak si uvědomil, že jsem na idnesu. Vaše články se mi líbí, ale měl jste zůstat jen na aktualne, kde je o řád vyšší kvalita blogerů i diskutujících. No jestli Vás uspokoujuje co nejvíc čtenářů, nic proti. Hlavně přispívejte dál, život v Číně je moc zajímavé téma. :)

0 0
možnosti
  • Počet článků 12
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1029x
Extrovertní introvert, pesimistický optimista, idealistický realista. Student čínské a japonské filologie na Univerzitě Palackého v Olomouci. Hráč scrabble, počítačových her, čtenář japonských manga komiksů a fanoušek východoasijské kinematografie.

Seznam rubrik