Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Prazdninove jizdni rady jsou zcela logickou reakci na opravdovy pokles poptavky po preprave v MHD v obdobi letnich mesicu. Tento pokles zpusobeny skolnimi prazdninami a dovolenymi obyvatel turiste opravdu nenahradi. Uz jen z toho duvodu, ze v cervenci jich ani zavratne mnozstvi neprijizdi a ti, kteri v obou mesicich prijedou se nachazeji v centru mesta, kde je zhruba 35% veskere luzkove kapacity ve meste.

3 1
možnosti
Foto

Kdyby byly prázdninové řády LOGICKOU reakcí, pak by nacpanost vozů musela být logicky úměrná tomu neprázdninovému období. To tak ale není.

3 1
možnosti
MM

Vždycky, když obyvatelé Prahy, Kutné Hory nebo například Písku nadávají na místní MHD, napadne mě, jak je všecko relativní. Nějakou dobu jsem byla nucena strávit v Českých Budějovicích. Strašlivá pověst tamější MHD dávno překročila hranice okresu i kraje, protože takový paskvil zřejmě nemá obdoby. Známý, který studoval v Praze, to vyjádřil zcela přesně: I kdybych byl úplně ožralej a zapomněl, odkud a kam jsem jel, tak to poznám, jakmile v Budějcích vlezu na zastávku. Praha mu připadala jako ráj hromadné dopravy. Vím, že Vám to nepomůže, ale jinde jsou na tom lidi opravdu ještě o dost hůř (samozřejmě vynechám případy, kdy veřejná doprava není žádná).

3 0
možnosti
Foto

Ono to možná vypadá, že si nad stavem pražské MHD zoufám, ale tuším už v předchozím díle jsem ji jisté plusy přiznal. Není tragická, jen by prostě mohla být ještě lepší.

0 2
možnosti
  • Počet článků 90
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1537x
Obyčejný člověk, který se jen snaží nebýt úplně obyčejný, což se mu stejně obyčejně nedaří.

Seznam rubrik