Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MC

Možná jste to mínil dobře, ale zatím šlo pouze o levé a ještě levější. Tedy pojďme se baby pochlapit a tu pravici opravdu navolit. Jediná alternativa jsou opravdu pravicové hodnoty "Svobodných".R^ Nebo tu budeme stále tlachat, až naskočí ještě ti nejlevější?[>-]

1 0
možnosti
JC

Ale kdo nás k té spolkové republice je schopen a ochoten vést?

TOP09 ani ODS to zjevně nejsou.

2 2
možnosti
KC

Topce by stálo za to dát ještě příležitost a pak vyzkoušet nováčky. Když uspějí, mají zelenou i nadále, když ne, padne za nimi opona navěky.

0 3
možnosti
AK

Levice nebo pravice? Abych se nesmál.

Volební programy svých stran přece nečtou ani politici, natož aby se jimi řídili.

Volby zase vyhraje ten, kdo utratí nejvíc za volební kampaň a vládnout bude s těmi, s nimiž se dohodne o dělení kořisti.

Politici mají za úkol rozdělit a panovat, takže napřed sebe a pak občany rozdělí na levici a pravici a předstírají, že si konkurují. Občané jim to baští.

Kde na to vezmou?

Od bohatých investorů, jejimž se tato investice mnohonásobně vrátí po volbách. Není to jedno, jestli na nás bude kašlat, obelhávat nás a okrádat nás levice, nebo pravice?

2 1
možnosti
RV

Jedno to není. Podívejme se na to pragmaticky. Jako občana vás levice okrade nejen o peníze, ale i o svobodu. Při vládě pravice byste měl mít teoreticky obojího více.

3 1
možnosti