Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HK

> „výzvu“ k vyzvednutí doporučené zásilky,

Na poštu nemusíte, přečtěte si na druhé straně poučení - je možné zavolat na poštu a žádat náhradní doručení. Navíc si můžete stěžovat na doručovatele, že jste byli přítomni.

Doručovatelé mají doručovat. Pokud to nestíhají a objektivně to skutečně stihnout nemohou, ať se zorganizují do odborů a řeší si to se zaměstnavatelem. Moje zkušenost je, že někteří doručovatelé dávali oznámení a někteří doručovali.

2 0
možnosti
PB

když někde a někteří ano, a zároveň a dlouhodobě jinde a jiní ne, jde o závažnou chybu managementu. tedy té partičky, která generuje sebeoslavné inzeráty:-)

0 0
možnosti
RS

Vážený pane Ptáček, máte naprostou pravdu a jako řadový zaměstnanec pošty Vám mohu říci, že problém není v tom, že by pošťák prostě měl "jednodušší" hodit do schránky výzvu, ale spíše nemám čas, protože pošta přetěžuje své zaměstnance - na pochůzce má jeden člověk tolik zásilek na den, že nemá často jinou možnost, než naházet papírky do schránky a pospíchat dále... Je nás na poště více, kteří si myslíme, že než vrážet miliony do reklamy bylo by mnohem užitečnější posílit naše řady. Lépe by se nám pracovalo a naše výsledná kvalitnější práce by byla určitě lepší reklamou než stupidní videa v TV. Teď se jen mohu modlit, aby si tuto moji reakci nepřečetl nějaký můj nadřízený, dalších 10 nezaměstnaných čeká přede dveřmi na moji pozici...

8 0
možnosti

Politika v oblasti lidských zdrojů je na Poště podivná. Moje matka, která působila jako vedoucí pošty na vesnici dlouhých 22let bez jediného pracovního pochybení dala na protest proti zvyšování práce pro doručovatele a požadování plnění prodeje finančních produktů výpověd. Myslíte, že s ní někdo problémy řešil? Ani náhdou, nechali raději celou poštu (má pod sebou celkem asi 6 vesnic) upadnout do totálního chaosu, který trval cca 3 měsíce. Nyní už tam mají nějakou paní před důchodem, ale matka neustále slýchá od lidí "jak jste nám to mohla udělat?!"

1 1
možnosti
TH

No, ono možná stačí znát legislativu a vědět, že monopol České pošty i na pohlednice končí 31.12.2012! Pak je ta reklama mnohem pochopitelnější.

http://ekonomika.idnes.cz/ceska-posta-prisla-o-svuj-monopol-na-dorucovani-dopisu-a-pohledu-px4-/ekonomika.aspx?c=A120605_190247_ekonomika_neh

Nehledejte za vším zlodějinu, občas to může být i realita.

5 0
možnosti
Foto

Tak v zásadě sice ano, ovšem nastupuje institut tzv. "univerzální služby", což v praxi znamená, že Česká pošta bude zmíněné běžné zásilky doručovat nadále zřejmě jako jediná. Z mého příspěvku zůstává podstatné, zdali jsou poštovní služby natolik dobré, aby se za ně utrácely prostředky na sebereklamní pochvalu...

1 0
možnosti
DS

Já osobně nesouhlasím s tím, aby státní podniky, notabene MONOPOLNÍ státní podniky, utrácely peníze za reklamní kampaně. Ještě bych dokázala chápat, pokud by nám tímto způsobem stát přehledně sděloval důležité informace (třeba o reformách, že), ale u ČP je to vyloženě vyhazování peněz do kanálu.

11 4
možnosti
KR

K53a30r86e87l 89R26o96t23t

4. 12. 2012 0:46

Souhlas, zvlášť pokud jsou dotované z daní. Docela mne nadzdvihla reklama českých drah na Davis Cupu.

1 0
možnosti
PK

P74a11v52e44l 11K96u62l46a

3. 12. 2012 9:08

Pokud mohu, tak služeb ČP nevyužívám. Nicméně takovéto reklamy mi přijdou jako vyhazování peněz daňových poplatníků. Jediný jejich smysl může být v tom, že vydělal spřízněný majitel reklamní agentury.

9 3
možnosti
JH

J22a28n 41H86o98r27a

3. 12. 2012 11:39

Podobná "smysluplná" inzerce proběhla i např. u st. podniku Lesy ČR. Tam mi to hlava už vůbec nebrala, ale při rozboru hospodaření se určité pohnutky objevily.

5 1
možnosti
  • Počet článků 90
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1546x
Obyčejný člověk, který se jen snaží nebýt úplně obyčejný, což se mu stejně obyčejně nedaří.

Seznam rubrik