Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ozvala se mi přítelkyně Alena Kuncová se svým minipříběhem:

Jednou jsem byla v ND na opeře a tam byla mladá dáma (píčka), která kekrásné společenské róbě měla jako doplněk petku a celé představení neustále rušila usrkáváním. Tu uvádečka nevyvedla. Zatímcopána, který si dal k nohám otevřenou plechovku piva a 2x se napil,vyvedli. Myslím, že to byl znavený německý turista a ten měl opravdužízeň. Jaká nspravedlivost!

1 0
možnosti
SN

:-)  Dobré téma! Reklama je mocná kouzelnice a ti postižení si jsou schopni vsugerovat, že by bez průběžného pití umřeli, a už vůbec si neuvědomují, že to pijí z lahví, které jsou někdy uskladněny měsíce na paletách v žáru slunce a že si tak tělo obohacují z těchto lahví vyloučenými ftaláty. Jistě od toho očekávají, že je budou ve stovce dotloukat kladivem, aby tu nestrašili. Bohužel, to je jejich velký omyl. Jsem už nějaký pátek na světě, ráno půllitr bílé kávy s kusem chleba a hajdy do školy. K svačině chleba se sádlem, kdo měl žízeň, napil se na záchodě z kohoutku nad umyvadlem, samozřejmě bez hrníčku. Pak odpoledne teprv doma oběd. Zatím žiju a vodu piju opravdu jen v krajním případě a když už tak z kohoutku doma! R^!!

4 0
možnosti
DK

Už tolik teorií a mýtů bylo během času vyvráceno...Já jen přemýšlím, jak neandrtálec, kanánec nebo Egypťan řešil, zda vypil 2,5 l tekutin denně. A asi je tedy bolela hlava...V

2 0
možnosti
MO

Teda vaše starosti bych opravdu chtěl mít ;-D;-D;-D

3 3
možnosti

zkuste si o tom prosím něco zjistit - a nepište hlouposti... já vím, že jsme dřív vypili za den třeba i méně než litr tekutin a neumřeli jsme, ovšem mělo to nějaký  vliv na naše zdraví. Jak dlouhodobý, tak i momentální (bolesti hlavy, ...). Existuje o tom dost studií od odborníků - pokud si je přečtete, zjistíte, že opravdu nejde o nějakou módu. A nebo si zkuste malý test na vlastním těle (máte-li pár kilo navíc). Zkuste celý týden pít každý den 2,5 tekutin - a na konci týdne zjistíte že má o cca 2 kg míň. Tělo totiž přestane zadržovat vodu "na horší časy", což při nedostatku tekutin dělá a což nám dlouhodobě škodí.

3 5
možnosti
Foto

Skutečné studie skutečných odborníků potvrdily, že ... pití vody nemá souvislost ani s bolestí hlavy, ani s úbytkem tělesné hmotnosti ... ani se zlepšenou funkcí ledvin ani kupříkladu s nějakou detoxikací :) Beze srandy ... to, co píšeš, jsou jen mýty :)

7 0
možnosti