Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZZ

Tak si dejte lahvový Budvar do 15 Kč, nebo podpořte nějaký regionální pivovar.

;-D;-D;-D

0 0
možnosti
Foto

Vysvětlení je prosté: určení ceny se děje na základě davové telepatie. R^

1 0
možnosti
KM

Koukám, že jste zdatný statistik a patrně i vášnivý čtenář slevových letáků.

A pokud budete i zdatný matematik a budete při nákupu platit hotovostí tak máte šanci abyste při nákupu alespoň jednu lahvinku toho chmelového nápoje měl za vysněnou cenu 21,50 o níž píšete ve svém blábolu.

A jsem ochoten Vám jisté HOF KNOF a návod poskytnouti. Jen jak píši musíte přemýšlet, plánovat a počítat, ALE HLAVNĚ platit platit hotovostí !

Jistě jste si povšiml, že při platbě hotovostí je konečná suma hodnoty nákupu u pokladny při placení zaokrouhlena podle celkové ceny. A to pokud činí XY,01-XY,49 Kč pak jde zaokrouhlení dolů na XY,00 Kč (s výjimkou Lidlu, kde stále ještě i konečnou částku XY,50 Kč zaokrouhlují dolů).

A naopak pokud koncová cena činí XY,50-XY,99 Kč pak je platba hotovostí zaokrouhlena nahoru a vy o příslušný počet haléřů svůj nákup přeplatíte a máte de facto ztrátu.

A počítejte se mnou:

Když koupíte 6. lahví Pilsner (za cenu jedné 21,90) tak koncová cena bude činit 21,90 x 6 = 131,40 Kč !!

Vy však při placení hotovostí zaplatíte POUHÝCH 131,00 Kč a 0,40 hal. máte ušetřeno a tak si z oněch zakoupených 6 lahvinek můžete vybrat jednu libovolnou a tuto si nějak označit jako prémiovou a případně si na ni nalepit štítek s nápiskem PREMIUM 21,90 - 0,40 = 21,50 a následně si její obsah při slavnostní příležitosti vychutnat, čímž jistě ještě slavnostní událost povýšíte úsporou o level výše.

A když využijete nákupu v Lidlu, kde ještě koncovou částku, končící na XY,50 Kč zaokrouhlují dolů a koupil byste POUHÝCH 5. lahví piva Plisner Urquel, tak 21,90 x 5 činí celkovou cenu 109,50 Kč, nicméně u kasy zaplatíte pouhých 109,00 Kč !! což už u jednoho z oněch pěti pivíček můžete využít podle mého výše popsaného doporučení.

A navíc jako BONUS jste ušetřil ještě dalších 0,10 Kč.

0 3
možnosti
KM

A věřím, že pokud ono popsané HOF KNOW budete v budoucnu využívat i u dalšího, zejména v slevových akcích vedeného zboží a většiny plánovaných svých nákupů pak budete jistě spokojen a šťasten ale i takto realizovanými úsporami i finančně obohacen.

0 2
možnosti
AL

A bylo by zajímavé sestoupit až ke skutečným majitelům uvedených řetězců. Lidl=Kaufland. Jakou tam chcete konkurenci? Opoziční smlouva? Vy budete vládnout a my budem dělat opozici a za 4 roky si to vyměníme :-))))

1 0
možnosti
JK

Oni na jednociferné slevy už zákazníci skoro nereagují.

0 0
možnosti
OS

Možná i proto, že "původní" cenu, tedy před deklarovanou slevou by neakceptoval asi žádný zákazník. Ona spíš ta cena "po slevě" je jakž takž normální. Čest výjimkám.

A srovnání cen ve slevách? To je jen první vlaštovka. Za pár neděl (let) to bude srovnáno všechno.

0 0
možnosti
  • Počet článků 90
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1537x
Obyčejný člověk, který se jen snaží nebýt úplně obyčejný, což se mu stejně obyčejně nedaří.

Seznam rubrik