Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Pokud existuje nějaký europoslanec, který to má v hlavě dobře srovnané, tak je to Jan Keller.

Píšete, že máte problém s tím, abyste vyplodil jeden článek za čtrnáct dní. To ale není problém Jana Kellera. Asi byste neměl jeho osobu soudit podle sebe. Ať už s jeho názory souhlasíte nebo ne, je to naprosto vyníkající rétorik s encyklopedickými znalostmi a psaní článků je pro něj brnkačka. Svoje názory formuluje naprosto jasně a srozumitelně a navíc naprosto trefně.

Ten, kdo od něj slyšel nějakou přednášku nebo od něj něco četl, tak nepochybuje o tom, že Keller má zcela výjimečnou inteligenci – a to bez ohledu na to, zda s ním souhlasí nebo ne. Zatím nemám důvod pochybovat o tom, že pokud nás má někdo v europarlamentu zastupovat, tak by to měli být právě takoví lidé, jako je on.

0 0
možnosti
Foto

O.K., všiml jste si jistě, že jsem inteligenci p. Kellera nezpochybňoval. Na jeho příkladu dávám k zamyšlení, nakolik je práce eurokomisařů náročná. Jinak encyklopedickými znalostmi disponuje také další "starý dobrý známý" eurokomisař, v článku zmíněný s. Ransdorf...

0 0
možnosti
KV

K77a62r10e42l 73V78o56v82e78s

16. 3. 2015 11:35

Autor nemá v úmyslu pana Jana Kellera dehonestovat a tak hned v úvodu píše, že pan profesor je profesionální levičák. Jen by mě zajímalo koho autor považuje třeba za profesionálního pravičáka nebo za profesionálního pravdoláskaře, abychom měli přehled.

V Právu daleko častěji píše neposlanec Mitrofanov a ten by váženému autorovi jistě radost dělal.;-D;-D

0 0
možnosti
Foto

Označení "profesionální levičák" snad není dehonestace. Na druhou stranu bych měl problém někoho označit za "profesionálního pravičáka", ti se nějak v popředí politické scéně už nevyskytují... - A ano, lidé mají různé názory, ty Mitrofanovovy jsou pro mě přijatelnější.

0 0
možnosti
VK

Vážený pane Ptáček, divím se Vám, že takové noviny, které neodpovídají Vašemu názoru na světové dění vůbec berete do ruky a pokud nečtete články od pana profesora Kellera, tak je odsuzujete asi už ze zásady svého vnímání světa. Doporučil bych Vám zabývat se spíše žvatláním jeho jasnosti pana velkoknížete Karl von Schwarzenberg a když snad i porozumíte tomu, co asi mělo zaznít,  zcela jistě Vás to přivede do toho vašeho správného pocitu.

3 0
možnosti
Foto

A jaké noviny byste mi doporučil brát do ruky - ty od Babiše? Ale samozřejmě mi nevadí váš odlišný názor, i když kopat do knížete není dostatečně spravedlivé.

0 0
možnosti
  • Počet článků 90
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1537x
Obyčejný člověk, který se jen snaží nebýt úplně obyčejný, což se mu stejně obyčejně nedaří.

Seznam rubrik