Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LT

Souhlasím s Vámi: Několikrát se mi stalo, že film zkončil a titulky byly useknuté, přesně tak, jak jste popsal. Tím, že na konci nebyl například hudební doprovod titulků úplně odpadla možnost si ještě "dovychutnat" zážitek z filmu. Chybělo jakési závěrečné vyznění filmu.

Jasně, člověk to nepotřebuje u každého filmu, ale u některých to je prostě utnutí zážitku.

4 0
možnosti
LV

Myslím, že TV Barrandov to dovedla k dokonalosti. Na konci Columba se můžete dočíst, že závěrečné titulky najde na jakési webové stránce. Za chvilku budou vystříhávat "nudné" pasáže, maby se vešlo víc reklamy. Nebo zkrátka film poběží "vlevo dole", přičemž na hlavní ploše půjdou nonstop reklamy.

3 0
možnosti
MM

Televizní přijímač vlastním, platím koncesionářské poplatky,, v souladu se zákonem, jen nevím, proč bych to sledoval, je to o ničem, prostě vyhozené peníze nárokované státem. Moje TV jede tak 1 až 2 hod měsíčně abych se přesvědčil, že.... žádná změna:-/

0 0
možnosti
OH

To jsem rád, že to neštve jen mne. Nova to ovšem dovedla k absolutní dokonalosti. Již dříve nahradila originál závěr za svoji parodii s jednotnou znělkou a nyní dokonce minimalizuje závěrečné scény aby se současně vešla jejich parodie na titulky.

To už i ta Prima nechá film doběhnot a pustí část originál titulků s bláznivě běžícím řádkem dole a teprve o chvíli později předvede bláznivé puzzle z dobíhajících titulků a upoutávek na další pořady.

KARMA

Zvláště u skupiny NOVA je to k zblití aby i pěkný film či díl seriálu zanikl v záblesku růžové či fialové zmršeniny s univerzální znělkou

6 0
možnosti
RM

Souhlasím s Vámi - ale když se zamyslíte, že televize nemají vysílat násilí před 22 hodinou a vysílá. Tedy jestli se neřeší tohle, tak těžko někdo bude řešit zkrácené titulky.

Lidé v kině také často vstávají po poslední scéně - já třeba sedím a poslouchám tu muziku v titulkách. Zpravidla to bývá hlavní skladba soundtracku... Každý to má jinak...

0 0
možnosti
JJ

Před lety jsem se divila, že švagrová nechá koukat syna starého 8 let na Xmeny. Sama bych svého syna v tom věku, na to koukat nenechala. Ale ona neví, co v tom filmu je a když ho dávají v poledne tak to je pro děti. Kdyby to nebylo vhodné pro děti, tak by to přece nedávali ve dne, ale v noci. To platilo kdysi za minulého režimu. Dnes se hlídají násilnosti a ještě mnohem více jim vadí sex a nahota. Sama se kolikrát divím, co není násilí.

0 0
možnosti

Mně to taky vadí.

2 0
možnosti
Foto

I88v56a31n 91M11a72r68e17k

26. 1. 2017 14:28

P.Ptáčku, to já mám opačný problém. . . . . . Ctěl jsem se celý večer dívat na reklamy, a stále mezi ně cpali nějaký film . ;-( Rv

3 0
možnosti
Foto

I22v37a97n 28M73a57r95e74k

26. 1. 2017 14:30

Oprava . . . . . .Chtěl jsem se . . . . . .R^

0 0
možnosti
ZB

Mě to taky štve. Ne že bych hodlala číst, kdo nosil svačinu a kdo kabely, ale většinou během titulků doznívá dojem z toho filmu.

Co mě štve ještě víc, jsou ty i níže zmíněné grafické upoutávky přímo ve sledovaném programu. Když na něco koukáte a přes půl obrazovky se vyvalí upoutávka na něco, co bude běžet až někdy večer, to bych vraždila.

7 0
možnosti
OH

Přesný termín - doznívá dojem.

Ten zmršený růžový/fialový záblesk a jednotná znělka dokáže zničit i hodiny sledování.

2 0
možnosti
MP

Mě spíš neustále rozesmává ta evidentní "debilita" právních předpisů, které stanovují, že titulky musí být odvysílány, ale už nestanovují, že musí být také odvysílány v čitelné podobě. Takže se různě smrskávají na minimální rozměry, nebo se pouští tak vysokou rychlostí, že je to nečitelné..., takže se vlk nažere a koza zůstala celá. Ty titulky tam jsou v první řadě proto, aby si je lidé mohli přečíst.

Stejná demence, jako když kdysi platil u nás dopravní předpis, že motocyklista musí mít za jízdy helmu, ale už nebylo napsané, že ji musí mít nasazenou na hlavě, takže si ji motoráři vozili přidělanou na sedle. Smysl to evidentně nemělo, ale "měli helmu", takže z hlediska zákona fajn...

6 0
možnosti
MV

M40a63r40e56k 54V94o35k61á76l

26. 1. 2017 12:39

jediný komu to vadí asi nejste, na druhou stranu co na TV typu NOVA čekáte ?? když si necháte film pětkrát překrojit reklamout, tak už nějaké závěrečné titulky neřešte ....

1 0
možnosti
  • Počet článků 90
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1537x
Obyčejný člověk, který se jen snaží nebýt úplně obyčejný, což se mu stejně obyčejně nedaří.

Seznam rubrik